Furcsábbnál furcsább szexuális szokásokra derül fény, és itt a legújabb: a nők egy hírhedt ember nevét sikoltozzák szex közben, és nem azért, mert rá gondolnak, és nem is örömükben.

A Szürke ötven árnyalatának elterjedésével egyre több pár fűszerezi meg a szexuális életét vadabb dolgokkal. A britek 66%-a köti be szerelme szemét szex közben, míg 69 százalékuk kötözte már ki partnerét a hálószobában. Ha valaki ilyen szórakozásra adja a fejét, akkor nemcsak néhány eszközt kell beszereznie, de az alapvető játékszabályokat is fontos lefektetni.

Donald Trump nevét ordítják a nőkForrás: Thinkstock

A dominancia, a kötözés és az alávetettség csak akkor jó, ha egyrészt mindkét fél akarja, másrészt, ha tudjuk a határokat. Mivel az ilyen szex nagy része szerepjáték, ezért fontos kiválasztani egy biztonsági szót, amit akkor kell kimondani, ha az egyik fél már valóban nem akarja folytatni, és nem csak úgy csinál a játék kedvéért, mintha nem akarná. Kiderült, hogy Angliában egyre többen választják egy híres ember nevét biztonsági szónak: Donald Trump nevét ordítják, ha abba akarják hagyni a menetet – írja a Daily Star.