Kiderült, hogy Marlon Brando nemcsak a nőket szerette, férfiakkal is szívesen szexelt: Richard Pryor humoristával például szeretők voltak. 

Nem a levegőbe beszélt Quincy Jones, amikor egy interjúban elárulta, hogy Marlon Brando és híres komikus, Richard Pryor szeretők voltak, pontosabban arról beszélt a producer, hogy a színésznek elég szabad volt a szexuális élete. "Bármit megdugott. Bármit. Egy postaládát is meghágott volna. James Baldwint. Richard Pryort. Marvin Gaye-t" - mondta Quincy.

Marlon Brando A keresztapa című filmbenForrás: AFP

Pryor özvegye, Jennifer Lee Pryor később megerősítette a producer szavait. Elmondta, hogy Richard Pryor nyíltan biszexuális volt, és ha még élne, biztos odalenne azért, hogy nyilvánosságra került a viszonya Marlon Brandóval.

Gene Wilder és Richard Pryor a Dutyi dili (1980) című filmbenForrás: Mokép

"A hetvenes évek voltak! Akkor a kábítószerek még hatottak. Ha elég sok kokót szívtál, akkor egy radiátort is megdugtál volna úgy, hogy másnap virágot küldesz neki" - mondta az özvegy, aki azt is elárulta, hoy Richard Pryor részletesen írt szexuális életéről naplójában, melyet az idén nyilvánosságra kíván hozni - írja a The Guardian