A pénisz mérete főként a férfiakat foglalkoztatja, de azért a nőknek is van véleménye. Íme, 5 hölgy, akik vallanak a párjuk szerszámáról. 

A férfiak nagyon sokat foglalkoznak azzal, hogy vajon elég nagy-e a szerszámuk, és többnyire nincsenek megelégedve a saját méretükkel. Elképezlésük szerint ugyanis minél nagyobb, annál jobb a hölgyeknek, de azért erről talán nem árt őket megkérdezni. A Ripost összeszedte néhány nő véleményét a pénisz mértének fontosságáról. 

Kiderül, számít-e a méret"Forrás: Shutterstock "

 Tudás nélkül mit sem ér a nagy szerszám
A 28 éves Zsuzsa szerint természetesen a méret sem elhanyagolható, de tudás és technika nélkül teljesen lényegtelen, hogy milyen nagy a pénisz. "Találkoztam már majdnem 20 centissel, attól egyenesen elmenekültem. Ráadásul nagyon odavolt magáért, ami pluszban idegesített. Az ideális egy kb. 13 centis volt, a lényeg nálam a kerület, a hossz és az, hogy mit kezdenek vele" - mondta.

A nagy méret okozott gondot
A 32 éves Tatjana számára éppen a nagy szerszám okozott gondot, bár azt ő is bevallotta, hogy nem szeretne nagyon pici péniszt. "A méret nálam nem szokott probléma lenni, hacsak nem egy igen nagy péniszről van szó, ami egyből megijeszt. Előfordult velem, hogy abba kellett hagyni, mert a pasim szerszáma egyszerűen hatalmas volt hozzám képest" - árulta el.

A legjobb az arany középút

A 30 éves Gina nincs oda se a nagyon nagy, se a túl pici péniszért. "Én viszonylag rövid vagyok ott lent, tehát egy nagy pénisz több problémát okoz, mint élvezetet. Ha túl kicsi és vékonyakkor meg teljesen eltűnik bennem, mindenképp egy közepes mérettel vagyok teljesen megelégedve" - vallotta be. 

Mindegy, csak tudja használni

A 34 éves Júlia szerint is az a fontos, hogy a férfi jól bánjon a szerszámával. "Az exemnek aránylag rövid volt, viszont a körvonala tökéletes, vagyis vastagabb és annyira jól mozgott bennem, érezte mi a jó nekem, hogy egyáltalán nem volt probléma. Technikájával fantasztikusan kompenzálta a méretét. Szerintem a lényeg, hogy a férfi tudja használni" - árulta el.

Vallomás nőktől: ennyire számít a pénisz mérete (18+)

Rengeteg férfiban merül fel a kérdés, vajon elég nagy-e a férfiasságuk ahhoz, hogy a nőt orgazmushoz juttassák. Most nők adták meg a választ erre a nyomasztó témára! Olvasd el erről a LIfe.hu cikkét!