Legfrissebb tesztünkben Dóri egy kezdők számára is ideális játékszert tesz próbára – szorítóban a „The Millionaire"!

Annak ellenére, hogy a Smile Makers nem rendelkezik akkora ismertséggel és presztízzsel a szexuális segédeszközök piacán, mint például a Svakom vagy a LELO, mégis nagyon sokan választják „első" vibrátorukként a brand valamely termékét. Hogy hogyan lehetséges mindez?

A titok az évek óta piacon lévő játékszerek elérhetőségében, illetve alacsony vételárában rejlik; amíg az örömszerzők zömét csak tematikus webáruházakban, vagy intim shopokban vásárolhatjuk meg, addig a Smile Makers a drogériák polcaira helyezi a hangsúlyt. Ráadásul vibrátoraikat több hazai üzletlánc is forgalmazza, így egy ártatlan szombat délelőtti bevásárlás során olyan hölgyek kezébe (is) akadhat egy-egy ilyen vibrátor, akik addig nem is gondolkodtak ilyesfajta kiegészítők beszerzésén.

A vibrátor diszkrét csomagolása nem kelt nagy feltűnéstForrás: Dóri és Krisztián

A vásárlási kedv felkorbácsolása érdekében a gyártó diszkrét, de rendkívül jópofa csomagolásba rejtette a portékáit, így a hölgyeknek a kosarukban a vibrátorral sem kell attól tartaniuk, hogy az avatatlan szemek kiszúrják majd a terméket a különféle piperecikkek dobozai között. Az impulzusvásárlást szolgálja a segédeszközök árazása is, amelyet abszolút megfizethető szintre pozícionált a gyártó, így a vásárlás ellenében még az sem szólhat, hogy a kiválasztott termék túlzottan megterhelné a családi kasszát (vagy éppen a hallgatói ösztöndíjat).

Hogy az alacsony vételár elérése milyen kompromisszumokra késztette a gyártót, arra hamarosan Dóri derít majd fényt, addig azonban nézzük, mit is kínál számunkra a Smile Makers egyik slágerterméke, a „The Millionaire"!

Smile Makers - The MillionareForrás: Dóri és Krisztián

A dobozt kézbe véve valóban olyan érzésünk támadt, mintha csak valamilyen krémet tartanánk a kezeink között; gyakorlatilag semmi sem utal a tartalomra, és az anyaghasználat miatt sem fogunk szomorkodni, amikor a kukába hajítjuk a csomagolást. A doboz magán a kiegészítőn felül semmi egyebet nem rejt, ezért ha esetleg nem akadna otthon, 1 darab „AAA" elemet mindenképpen szerezzünk be mellé. Ebből talán már sejthető, hogy a „The Millionaire" nem rendelkezik akkumulátorral, amely az olcsósága okán nem róható fel negatívumként, annál inkább a tároló zsák hiánya, amely mind a higiénia, mind a diszkréció okán elvárható manapság. A klasszikus rúdvibrátorok formavilágát magán hordozó, egyébiránt teljes mértékben vízálló kiegészítő anyaghasználata egészen kellemes, a kidolgozás minősége pedig szintén nem hagy kívánnivalót maga után; jó látni, hogy a leglényegesebb összetevőkön nem spórolt a gyártó.

Hogy milyen a Kis Milliomossal ágyba bújni, arról Dóri mesél Nektek:

„Amikor kibontottuk a Millionaire-t, szó szerint megdöbbentem, mert sokkal, de sokkal kisebb, mint amire számítottam. Ez számomra egyáltalán nem jelent gondot, sőt, de abban sajnos biztos vagyok, hogy azoknak a hölgyeknek, akik szeretik a vaskosabb méreteket, ez az eszköz már pici lesz. Talán nem is nekik szánta a gyártó, az ugyanis a kis méret mellett olyan ártatlan levendula színben pompázik, hogy attól minden nőből előtör a benne szunnyadó kislány, és ösztönösen sikít fel, hogy „olyancukiiii"! A Kis Milliomos tényleg szerény, már ami a méreteit illeti, a hossza ugyanis alig több, mint 12 centiméter, az átmérője pedig a legvastagabb ponton is épphogy 3 centi, szóval én úgy gondolom, hogy

ennél ideálisabb játékszer egy „kezdő" lány számára nem nagyon létezik!

"A kis méret mellett olyan ártatlan levendula színben pompázik, hogy attól minden nőből előtör a benne szunnyadó kislány."Forrás: Dóri és Krisztián

Az első bálozók boldogulását segíti a kezelés egyszerűsége is, hiszen csupán egyetlen gombot találunk a játék végén, ezzel tudjuk ki-be kapcsolni, és a programokat is ezzel tudjuk váltani. Funckióból szám szerint hatot kapunk, ez viszont kissé csalóka, ugyanis az első négy tulajdonképpen eltérő erősségű rezgést takar, a maradék kettő viszont kellemes ritmusban, váltakozó módon vibrál.

A motor erejével egyébként teljes mértékben elégedett voltam, amilyen pici ez a kis bors, olyan erős!

Persze, itt sem érdemes a kétszer ennyibe kerülő vibrikhez hasonlítani, de ekkora méretben már ez is sokkal több, mint amire számítottam.

Milliomosunk egyébként nagyon jól nevelt, illedelmes úriember, az érintése gyengéd, egészen kellemes, és olyan finoman csusszant belém, mintha az a világ legtermészetesebb dolga volna!

"Csupán egyetlen gombot találunk a játék végén, ezzel tudjuk ki-be kapcsolni, és a programokat is ezzel tudjuk váltani"Forrás: Dóri és Krisztián

Szintén pozitívum, hogy olyan halkan teszi a dolgát, hogy arra még a mellettünk szendergő párunk sem fog felébredni. Arra viszont valószínűleg már igen, amikor rámarkolunk, ugyanis a Kis Milliomos próbálgatása ehhez biztosan meghozza majd a kedvet. A rezgése a legerősebb fokozaton kifejezetten kellemes, szinte már-már el is felejtettem, hogy belépőszintű játékszerről van szó, és mivel a combjaim összeszorításával megoldódott a keskeny átmérő kérdése is, egészen felcsigázott elalvás előtt. Tényleg csak egy ici-picivel kellene hosszabbnak és vastagabbnak lennie, hogy kényelmesen meg lehessen markolni használat közben, vagy egy picit ráfeszíteni vele a G-pontra, mert így végig attól tartottam, hogy a nagy igyekezetében elveszik bennem! 

Nem írtam még a síkosítóról, pedig ebből is kaptunk kipróbálásra egy tubussal. Nos, tartozom egy vallomással: mostanában nagyon ritkán használunk ilyesmit, ezért tulajdonképpen két véglethez tudom hasonlítani. Az egyik az a krém, amit egy népszerű óvszergyártó neve alatt vásárolhatunk meg szinte bárhol, a másik pedig a „Just Glide", amit mi nagyon megkedveltünk, és szükség esetén évek óta használunk! Sajnos a Smile Makers terméke inkább az előbbihez hasonlítható, azaz nem rossz, de semmi különös, és úgy 10-15 perc használat után már picit ragadósabbá is vált tőle az együttlét. Persze, ha azonnal szükségünk van síkosítóra (mert például kell egy kis segítség a Milliomos mellé) ezzel sem járunk rosszul, csak egyszerűen van nála jobb, de azt valószínűleg nem kapjuk meg pár perc alatt a drogériában."

A Smile Makers síkosítót is kínál a vibrátor melléForrás: Dóri és Krisztián

Hogy kinek ajánljuk a Millionaire-t?

Vélhetően pontosan azoknak, akiknek eredendően szánta a gyártó: a saját testüket és szexualitásukat még csak most felfedező fiatal lányoknak (nőknek?), akiket elriasztanak a nagyobb méretek, vagy egyszerűen csak nem mernek/akarnak egy tematikus bolt (esetleg online shop) kínálatából választani. Nagy kérdés persze, hogy a viszonylag alacsony vételáron, illetve a könnyed beszerezhetőségen felül mi szól még a Milliomos mellett, hiszen ha az online üzletek kínálatát is számba vesszük, picivel több pénzért akár már anatómiailag formált, akkumulátoros vibrátorok is vásárolhatók. Mindenesetre, kezdők számára még így is jó választás lehet a „The Millionaire", hiszen korrekt anyaghasználatot és minőséget kínál szolid méret mellett, nagyjából 10 ezer forintért cserébe.

A „The Millionaire"-t a Smile Makers termékcsalád hazai forgalmazója biztosította számunkra, amelyet ezúton is köszönünk!