Itt a Valentin nap, tedd különlegessé és vess be néhányat szextippjeink közül. Garantáltan te is meglepődsz majd, nem csak a párod. 

Ne csak az ételekre és az ajándékra koncentrálj, lepd meg párodat az ágyban is. A womenshealthmag cikke nyomán mi is összeszedtünk néhány tippet. 

1. Csak egy kis légzőgyakorlat kell a teljesebb örömért  

Lazulj el, és kérd meg a párodat, hogy kényeztesse klitoriszodat kissé szokatlan módon. Olyan lesz mint egyfajta meditáció. Kérd meg, hogy 15 percig pusztán a kilégzéssel izgassa legérzékenyebb testrészedet.

Vesd bele magad a Valentin napba tippjeink segítségévelForrás: Shutterstock

2. Jöjjön egy kis telefonszex

Nem kell feltétlen a telefonbeszélegtésre korlátozni a telefonszex fogalmát, hiszen már az okostelefonok korát éljük. Bátran írjunk pikáns üzeneteket napközben, vagy akár fotót is küldhetünk. Csak arra figyeljetek: a Felhő soha nem felejt!

3. Olvasd újra A szürke ötven árnyalata trilógiát!

Nemcsak a story miatt érkedes, de remek ötleteket szerezhetsz a pikáns regényekből. Válaszd ki a legjobb technikákat E. L. James erotikus könyveiből, és formáld őket a saját stílusodra. Ki mondta, hogy az olavsás nem lehet izgalmas? De akár a filmekkel is különlegessé teheted az estét, hiszen egyébként is most játsszák a mozikban a trilógia befejező részét.