Meztelenül tart jógaórákat egy ausztrál oktató, Rosie Rees. Vendégei állítják, ettől felpezsdült a szexuális életük.

A jóga remek módja annak, hogy elűzzük a stresszt és erősítsük az izmainkat, ám az ausztrál jógaoktató, Rosie Rees az óráit teljesen meztelenül tartja - méghozzá azért, hogy erősítse vendégei önbizalmát. A 30 éves oktató azt mondja, ez a módszer segíthet abban, hogy elfogadjuk önmagunkat olyannak, amilyen, valamint pozitív hatással van a párkapcsolatunkra és javítja a szexuális életet is.

A The Sun azt írja, az órákra nem meztelenül kell érkezni, mindenki köntösben vagy száriban kezdi az edzéseket és csak később vetkőznek le teljesen.

"Teljesen normális, hogy először mindenki fél és ideges, hiszen mások előtt kell levetkőzniük. Ez egy általános dolog, mivel egész életükben kritikákkal találják szembe magukat és emiatt bizonytalanok és gátlásosak." – árulta el az oktató.

Később viszont azoknak, akik rendszeresen járnak órákra, sikerül megszabadulniuk a gátlásaiktól. Vendégei azt mondják, soha nem érezték magukat annyira felszabadultnak, szexinek és érzékinek, mint az órákon. Többen is állítják, ez alapjaiban változatta meg a szexuális életüket, innentől kezdve sokkal jobban élvezték az együttléteket.