Lógó mellekkel árasztják el a közösségi oldalakat annak érdekében, hogy megmutassák, nemcsak azok a keblek szépek, amelyek a médiában több helyet kapnak. Testünk elfogadására is megpróbálják felhívni a figyelmet azok a nők, akik csatlakoztak a Chidera Eggerue által indított mozgalomhoz. Már több mint 60 ezren követik oldalát. 

Chidera Eggerue tavaly júliusban indította a kampányt, mert úgy vette észre, a lógó mellek igencsak alulpreferáltak a médiában. Elkezdett magáról melltartó nélküli képeket posztolni, az egyikhez pedig azt írta: "Ha egy pasi legközelebb megkérdezi, miért lógnak a melleid, kérdezd meg, miért lógnak a golyói!" Mára The slumflower nevű Instagram oldala már több mint 60 ezer követőve büszkélkedhet, és egyre többeket motivál az elfogadásra.

 A #saggyboobs címkével ellátott posztok kezdik ellepni a közösségi médiát, és úgy tűnik, sokaknak segít elfogadni a testét, anélkül, hogy a médiában fellelhető testképekhez hasonlítanák magukat. 

Messy life. Saggy life. da way i like it #saggyboobsmatter . Shoutout to @theslumflower for helping me embrace my boobies.

Zehava (@hava.bear) által megosztott bejegyzés,