Kínos helyzeteket okozhat a Viagra, ha nem éppen a megfelelő helyzetben veszi be a pasi...

Ripost  összeszedett pár érdekes véleményt pasiktól és nőktől, akiknek már volt kellemetlen élménye a Viagrával. Nézzünk közülük néhányat!

Előbb hatott

A barátnőm lakására mentem és úgy gondoltam, itt az ideje egy eszelős, egész éjszakán át tartó szeretkezésnek. Bevettem a pirulát, beültem a kocsiba, majd vezetés közben azt éreztem, hogy mindjárt be fogok csinálni a gatyámba. Úgy gondolom, nem ez a legszexibb dolog, ami történhetett velem...

Kellemetlenség az iskolában

Allergiagyógyszer helyett az apám gondosan kibontott Viagráját szedtem be, majd az osztály közepén végig álló dákóval kellett túlélnem a napot. Csak ránéztem valamelyik csaj dekoltázsára és elképzeltem, mi is történhetne most. Azon hezitáltam, hogy kimenjek-e óra közben a WC-re.

Csak óvatosan a ViagrávalForrás: Dreamstime

Szex végkimerülésig

A barátom poénból vett egyszer és kipróbálta. Órákon át szexeltünk, amíg el nem aludt. Én teljesen lerombolva éreztem magam, mint akin hatszor áthajtottak egy Zetorral. Utána megkértem, hogy hagyjuk ezt a végkimerüléses játékot, elég lesz akkor használni, ha tényleg szüksége lesz rá.

Ciki helyzet a táborban

Nyári táborban belecsempésztem a sportitalba egy kis Viagrát, kíváncsi voltam, milyen lesz utána a teljesítményem. Nagyon megijedtem, hiszen fürdőnadrágban kellett mászkálni a srácok előtt egy hatalmas, cukkiniméretűre dagadt farokkal. A törölköző sem segített... Nagyon húzós helyzet volt, az biztos.