Az egymilliós szexrobot már Budapesten is bérelhető. Az ára 15.000 forint óránként.

A szexrobotok Ázsiából indultak hódító útjukra, és Európa után lassan Magyarországot is meghódíják.

"Egy bécsi kuplerájban 1-2 héten belül többen foglaltak le egy ilyen babát, mint az igazi lányokat. Úgy gondoltuk, Budapesten is lenne rá kereslet, hiszen sokan gátlásosak az igazi nőkkel. Három hónapja indultunk, az érdeklődők köre egyre tágul. Sok az átlagos ügyfél mindenféle korosztályban. Annak kínálnak megoldást, aki nem szeretne beszélgetni, és szégyenlős. A diszkréció nagyon fontos, az ügyfelek nonstop érkezhetnek, külön bejáraton jönnek és távoznak, a babákat minden használat után speciálisan fertőtlenítjük" - meséli a Borsnak a hazai forgalmazócég tulajdonosa.

Már Budapesten is bérelhető szexrobotForrás: Northfoto

A vállalkozás a belvárosban működik, több lakásban, öt magasminűségű robotot kínálnak. A babák teste fűthető, a bőrük tapintásra olyan, mint az élő embereké. Cserélhető a fejük, a testnyílásaik 16 centi mélyek, ráadásul még élethűen nyögni is tudnak. Aki bérbe veszi őket, annak kötelező az óvszer használata.

A szexrobotok ára 700.000 és 1.000.000 forint között mozog. A gyártók a nőkre is gonolnak, már lézetnek férfi robotok is, egy éven belül nálunk is bérelhetők lesznek.