Milyen lehet egy élethű művagina? Mire számíthatnak a pasik, ha beruháznak egy ilyen szexjátékba? Hasonló az élmény, mint egy hús-vér nővel vagy nagyon más? Most kiderül!

A Velvet felhívást intézett az olvasóihoz, akik tesztelhettek különböző szexjátékokat, majd beszámoltak a tapasztalataikról. Az egyik szerencsés kiválasztott, aki egy élethű művaginát kapott, saját bevallása szerint kissé szkeptikus volt mielőtt kipróbálta volna az eszközt. Mint mondja, felkészült rá, hogy nem olyan lesz, mint egy valódi nő, ugyanakkor bízott abban, hogy kellemesebb lesz, mintha puszta kézzel kényeztetné magát. Végül nem csalódott, sőt az élmény sokkal jobb volt, mint várta.

Használat előtt erősen javasolt meleg vízben áztatni vagy locsolni, mert az alap hőmérséklete alacsonyabb a testhőmérsékletnél, kell neki egy kis előmelegítés. Használjunk bőven síkosítót, és kezdődhet is a móka. Ha kellően meleg az anyag, és elég a síkosító, az érzés egészen meglepően közel van az igazihoz. Fenntartom, hogy nem olyan, mintha egy hús-vér partnerrel lenne az ember, de az előzetes várakozásomat magasan felülmúlta. 10-es skálán, ahol a 10 az igazi, 8-9 körülire tenném az érzést." – árulta el a férfi, majd hozzátette, a tisztítás sem tart sokáig, és érdemes is alaposan kitisztítani, hiszen ha ez nem történik meg, egy idő után használhatatlanná válik az eszköz.

Az élethű művagina nem okozott csalódást annak, aki már kipróbáltaForrás: Dreamstime