Kirie Redfield nővérnek készült, végül a húszas éveiben a szexipar mellett döntött. Most, nagyjából 10 évvel később még mindig imádja, amit csinált, van olyan nap, hogy akár 30 férfival is megosztja testét. 

"Csinálom, amit csinálok, mert imádom. Nem szégyellem magam miatta. Szeretem, hogy a testemmel kereshetek pénzt" - idézi Kirie Redfield szavait a Daily Star. A prostituáltként dolgozó 30-as nő a húszas éveiben döntött úgy, hogy a nővérszakma helyett a szexipart választja. Állítása szerint még ma sem bánta meg. 

Kirie Redfield szexmunkás imádja, hogy pénzt kereshet a testévelForrás: Channel 4

A yorkshire-i lány először a pornóiparban próbált szerencsét, Németországban forgatott filmeket, magazinokban is szerepelt. Most egy weboldalon hirdeti szolgáltatásait, és mindent legálisan csinál. A Channel 4 kameráinak azt is elárulta, van, hogy napi 30 férfival fekszik le. "Nem kérdezem a nevüket, a legtöbbjük házas. Látom a gyűrűt az ujjukon" - meséli Kirie Redfield. Azonban vannak olyanok, amiket nem vállal, például soha nem fekszik le 21 év alattival, és az állatok is tabunak számítanak nála. 

Kirie egyébként nemrégiben férjhez ment egy olyan férfihoz, aki sohasem dolgozott a szexiparban, ő zenéket komponál videojátékokhoz.