Amanda Teague belefáradt a valóságos férfiakba, így inkább egy 300 éves kalóz szellemével kezdett romantikus kapcsolatot. Mesélt a szexuális életükről is, ami állítólag észveszejtő.

A 45 éves Amanda Teague azt állítja, hogy miután belefáradt a valós férfiakkal folytatott kapcsolatokba, egy 300 éves szellemmel kezdett viszonyt. A ír nő elmondása szerint nagyon aktív szexuális életet élnek, szoktak veszekedni és gyakran járnak randikra is. Nyíltan vallott arról, milyen is az intim együttlét közte és a kalózszellem között.

A 45 éves Amanda Teague azt állítja, hogy 300 éves szellemmel szexelForrás: Amanda Teague

A spirituális szex arról szól, hogy képes vagy érezni az energiákat. Semmi köze nincs am maszturbáláshoz. Tehát ugyanúgy bármilyen pózban lehet csinálni, de a misszionárius kezdetnek a legjobb, mert így könnyebb érezni a súlyukat" – árulta el a nő. Hozzátette, nem ő az egyetlen, aki képes erre. Az ismeretségi körében van olyan hölgy, aki orgiákat tart szellemekkel. A nő egyébként egybe is kelt 300 éves párjával, aki azért szereti őt, mert hűséges és a végsőkig harcol szerelmeiért – írja a The Sun.