Egy pályázaton nyerték meg annak a lehetőségét Jessica D'Argent és Justin Engelke, hogy körbeutazza Ausztráliát, és beszámoljanak arról, melyik hotelben miért érdemes megszállni. De elősorban nem az ételeket és a dizájnt pontozták, hanem azt, melyikben miért jó hancúrozni.

Jessica D'Argent és Justin Engelke különös pályázaton indult el Ausztráliában, ugyanis a nyertes párt különböző nyaralásokra küldi el a Places of intimacy, minden költéségüket fizetik, nekik pedig annyi a dolguk, hogy megírják élményeiket. De itt nem szokványos blogbejegyzésekre kell gondolnunk, hiszen fontos vonulata a cikksorozatnak, hogy melyik hotelben hol és miért jó szexelni.

What a day!

➸ Jess. (@justin_engelke) által megosztott bejegyzés,

"Csak, hogy tiszta legyen, nem csak a szexuális életünkről írunk, hanem a hoteleket is tüzetesen megnézzük" - mondta a Daily Mailnek Justin. A pár egyébként hat éve van együtt, az óvszereket forgalmazó cég pedig a legszebb helyekre küldi őket, hogy megosszák intim élményeiket. 

A versenyre egyébkén a pároknak Instagram oldalukkal kellett nevezni, kérdőívet is kellett tölteniük, majd egy interjún vettek részt.