Kelemen Annácska egy ideje videóbloggal szórakoztatja a rajongóit, melyekben nagy szerepeket kap a szex és az önkielégítés is. Annácska elárulta, miért van erre szükség. 

Kelemen Annácska videóblogján nagyon sok tabutémát feszeget, így az önkielégítésről is beszélt, de azt is megtudhattuk, hogy nincs seggtudata. Az egykori playmate most elárulta, hogy miért is indította el csatornáját és leszögezte, őt már semmilyen szexuáis tartalommal nem lehet lejáratni. 

Kelemen Anna elárulta, miért is készíti blogjátForrás: Kelemen Anna Official/Facebook

"Egy olyan közismert sztár, mint én, kizárólag úgy képes megújulni, ha létre tud hozni egy vadonatúj platformot" - mondta Annácska, hozzátette, kell a szellemi nívó ahhoz, hogy mindenki megértse, miről is szólnak a videói. "Arra törekszem, hogy ha valaki az én tartalmaimat megnézi, annak először a totális humor jusson eszébe rólam, az legyen az első gondolata. Ez maga a kelemenannaizmus. Persze kell egy bizonyos szellemi nívó ahhoz, hogy ezt valaki felfogja. Iszonyatosan álszent, prűd ország vagyunk, mindenki csinálja, de senki nem beszél róla. Küldetésemnek tartom, hogy kilépjünk ebből, és vállaljuk magunkat, vállaljuk a szexualitásunkat. Valljuk be őszintén, ez ma Magyarországon iszonyatosan nehéz, viszont szerintem én ennek a nagyasszonya vagyok" - mondta a playmate, aki már semmitől és senkitől nem fél. "Abba a stádiumba kerültem, hogy engem már sem szexuális, sem illegális tartalommal nem lehet lejáratni. Innentől kezdve nyert ügyem van, gyakorlatilag enyém a világ" - árulta el Annácska a Borsnak