Bliss Theodora, vagy Mistress Bliss egy profi domina, aki boldog házasságban él, másokat pedig azzal tesz boldoggá, hogy fájdalmat okoz nekik.

A 31 éves Bliss Theodora, vagyis Mistress Bliss profi dominaként dolgozik, és emellett boldog házasságban él. A nő a következő 10 évében még ezt az ipart szeretné űzni, hiszen így teljes az élete: szeret másoknak fájdalmat okozni. Persze mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki ilyen élményre vágyik: 200 fontért, vagyis 68 ezer forintért egy órára bármilyen bizarr vágyat teljesít a fiatal lány. Egy egész estéért viszont 1500 fontot kell fizetni, vagyis több mint 500 ezer forintot.

Bliss TheodoraForrás: Facebook/Bliss Theodora

„Örömmel okozok fájdalmat, de senkinek nem ártok" – mondta Theodora, aki szerint a lényeg az élvezet. Az pedig, hogy mit csinál, csak az ügyfelektől függ: kutyaként is kezelheti őket, ha az a vágyuk, ám a szex nem tartozik a szolgáltatások közé!

Ő szenvedélyesen szereti ezt csinálni, de ha épp nem dolgozik, akkor a férjével kapcsolódik ki, aki ezek szerint teljesen elfogadta a 31 éves domina életmódját. A nő elárulta, hogy emellett még nagyon szeretne foglalkozni az iskolai szexuális nevelés javításával, és a szexmunkások biztonságosabb és reálisabb környezetének és jogainak megteremtésével – írja a Metro.