Van olyan feleség, aki hamarabb tudta, hogy férje homoszexuális, mint hogy bevallotta volna. De volt olyan is, aki megdöbbent, végül mégsem vállt el.

A Ripost egy netes fórum alapján cikkben gyűjtött össze néhány bejegyzést, amelyek olyan feleségektől érkeztek, akik házasság után tudák meg, férjük valójában nem a nőkhöz, hanem a férfiakhoz vonzódik. 

1. Álcának használta feleségét

Volt olyan feleség, aki arról számolt be, hogy már a házasságkötés előtt bevallota a vőlegénye, hogy meleg, de szerette volna ha családja erről nem szerez tudomást. "Rendes házasságot soha nem akarnék, így engem is békén hagy a család" - írta a fórumon a nő. 

Van, aki színt vall, van aki titkolja felesége előtt, hogy homoszexuálisForrás: Shutterstock

2. Nem váltak el

Olyan is akadt, aki arról számolt be, már a kezdetektől tudta, hogy férje nem vonzódik a nőkhöz, mégis 27 éve házasok, és senkivel sem cserélne. 

3. A feleség sejti, a férj nem vall színt

"Szerintem az én férjem is az, de ő még nem tudja" - írta bejegyzésében egy olyan nő, aki szurkol férjének, hogy színt merjen vallani. Szereti, ezért azt akarja, hogy párja boldog legyen.

4. A legrosszabbkor közölte  

Az egyik ara arról számolt be, hogy családi vacsorára készültek, amikor választottja közölte: homoszexuális. A nő tanácstalan, meglepte a hír, nem tudja, mit évő legyen.

5. Szégyenlősnek hitte

Egy feleség szégyenlősnek hitte férjét, vagy olyannak, aki nem különösebben szereti a szexet. Végül rájött, hogy csak a nőkkel nem.