Nők és férfiak is egyaránt beismerték, hogy előfordult már, nem fantáziájuk vagy szexfilmek segítségével önkielégítettek, hanem egy kollégájuk közösségi oldalra feltöltött fotóját nézegették. 

Egy friss kutatás szerint, amelyet nemrégiben végeztek, a brit nők 67 százaléka vallotta be, hogy megnézi kollégái fotóit, azonban ez még mindenféle erotikus szándéktól mentes. Az Egyesült Államokban ez azonban 38 százalék volt. Nyilván ez egy érthető dolog, hiszen ezért öltenek fel rengetegen fotókat a közösségi oldalukra, hogy ismerőseikkel megosszák élményeiket.

Nem gondoltuk, hogy erre is használják a közösségi oldalakatForrás: Dreamstime

Ám sokan nem gondolnánk, hogy nemcsak szimpla nézegetésről lehet szó, hiszen többen azért nézik meg kollégáik közösségi oldalakra feltöltött fotóit, hogy önkielégítsenek. A nők 42 százaléka vallotta be ugyanis, hogy tett már ilyet,  51 százalékuk pedig gyanította, hogy férfi kollégáik már csináltak ilyet. Érdekes, hogy a férfiaknál 39 százalék ismerte el, hogy maszturbált már valamelyik kollégája fotójára, és 21 százalékuk valószínűsítette, hogy kolléganőik tehettek már ilyet.