A nem is szerv kényes terület borotválkozás szempontjából, de ha követed Dillion Harper pornószínésznő tanácsait, tökéletesen sima leszel odalent is!

Egyáltalán nem mindegy, hogyan is végezzük el az intim terület szőrtelenítését. A legtöbben borotvát használnak, hiszen az mindig kéznél van, és viszonylag gyors, fájdalommentes módja a simaság elérésének. Ráadásul elég egyszerű a használata, legalábbis azt hisszük. Pedig ennek is megvan a helyes módszere, egy pornószínésznő elmondta, ő hogyan szokta használni a borotvát.

Így kell odalent borotválkozniForrás: Dreamstime

Ő ugyanis az, aki elég sokszor, konkrétan mindennap szőrtelenít: Dillion Harper intim területének borotválását mindig azzal kezdi, hogy samponnal és kondicionálóval megmossa a területet. Ezután fog csak a penge használatához, és minden alkalommal új borotvát használ.

Dillion Harper nagyon ügyel a simaságraForrás: Instagram/Dillion Harper

Mindenhol borotvát használ, és azt javasolja a kezdőknek, hogy ne féljenek, de a csikló és a kisajkak körül legyenek óvatosak. Nem muszáj már az első alkalommal tökéleteset „alkotni", ki is lehet javítani a hibákat. A borotválás után pedig nem szabad megfeledkezni az utógondozásról sem... Egy kis ale vera, vagy forró törölköző enyhíti az irritációt - írja a The Sun

Szőrtörténelem: Így jutottunk el az intim csupaszságig
Mikor és hogyan alakult ki az igény az emberiségben arra, hogy a testen növő szőrt gondozni és/vagy eltávolítani kezdje? Mi mindent használtak erre a ma ismert eszközökön kívül, és hogyan alakultak ki ezek az eszközök? Cikkünkben végigjárjuk a szőrtelenítés és borotválkozás évszázadait.