Van úgy, hogy néha eldurvul a szex és másnap a párok kék-zöld foltokkal ébrednek.

A szex utáni kék-zöld foltok leginkább akkor válnak kínossá, ha látható helyen vannak, nem lehet őket eltüntetni semmivel és másnap iskolába vagy munkába kell menni. A Ripost most internetes fórumokról gyűjtött össze néhány kínos sztorit!

„Elfelejtettem garbót venni vagy lesminkelni a kék foltot a nyakamon, mielőtt bementem dolgozni. Főnököm odalépett hozzám, elvigyorodott, és megjegyezte, hogy örül, hogy megint randizok."

„Egy egyéjszakás kalandomnak sikerült rettenetesen kiszívnia a nyakam – másnap meg kezdtem az új munkahelyemen."

„Elfelejtettem, hogy a pasim kiszívta a nyakam, és nem takartam el. Pasi a főnököm, és észrevette; kérdezte pajzánul, hogy mi történt a nyakammal. Azt mondtam neki, megütötte valaki. Erre úgy nézett rám, mint egy hülyére."

Van, hogy a partnerek kék-zöld foltokkal ébrednek másnapForrás: Dreamstime

„Egy pasi az arcomon hagyott kék foltot, ami aztán vagy egy hétig ott virított. Mindenki szörnyen aggódott értem, és kérdezgették, hogy ki ütött meg."

„Az egyik pasim akkora foltot hagyott a nyakamon, mint egy teniszlabda. Nem tüntette el az alapozó, meg a korrektor, de még a púder sem, tiszta ciki volt."

„Még gimibe jártam, amikor a mellkasomon hagyott foltot egy lelkes srác. Anyám persze meglátta; azt mondtam neki, hogy tornaórán odakönyökölt valaki."