Nem feltétlen kellenek ahhoz különleges segédeszközök és extrém pozitúrák, hogy feldobd a szexuális életedet. A Huffington Post dominákat faggatott ki arról, melyek a meghitt és pezsgő együttlét titkai.

Sem szexshopot nem kell megrohamozni, sem pedig az extrém pozitúrákat felvonultató könyveket nem kell fellapozni ahhoz, hogy új fordulatot vegyenek a szexuális együttléteitek. A Huffingtonpost dominákat faggatott arról, mik az igazán pikáns és meghitt együttlétek titkai.

1. Készítsetek kívánságlistát!

Ne egy szimpla kívánságlistát készítsetek az erotikus vágyaitokról, hanem soroljátok kategóriákba őket. A piros oszlopba kerüljenek azok, amelyeket semmi esetre sem csinálnátok meg, a sárgába, ami még megbeszélést igényel, zöldbe pedig azt, amit mindenképp kipróbálnál.

Ne féljetek megsúgni titkos vágyaitokatForrás: Shutterstock

2. Ne csak az orgazmusért "dolgozzatok"!

Minden megengedett, ami csak boldoggá tesz titeket, és persze felizgat. A cél azonban most nem az orgazmus, hanem az örömszerzés. Ne jussatok el az orgazmusig, majd beszéljétek meg, mi volt izgató, és mi volt az, ami esetleg kissé lelombozott. 

3. Ne csak a hálószobában legyen téma a szex!

Szexről és szexuális vágyakról általában a hálószobában esik szó, miközben összebújtok a paplan alatt, azoban törjétek meg a szokásokat és beszélgessetek erotikus témákról a hálószobán kívül is. Ez nemcsak izgató lehet, de biztonságérzetet is ad. 

4. Mert kimondani a vágyadat!

És ne csak merd kimondani, de merd meghallgatni a másikat! Ne gúnyold ki a vágyaiért, akkor sem, ha téged nem izgatnak fel, hiszen néha elég pusztán beszélni róluk.

5. Az irányítás nem jelent agresszivitást

Sokan szeretnék kipróbálni a domina és alárendelt szerepeket, bátran kísérletezzetek azzal, kinek melyik szerep jön be, de ne feledjétek: a dominancia nem egyenlő az agresszivitással.

6. Egy kis játék a hálószobán kívül

Ehhez szükségetek lesz egy kis kitérőre az szexshopba. Szerezzetek be egy távirányítható vibrátort, melyet egyikőtök helyezzen az alsóneműjébe akár akkor is, ha társaságba mentek. Kapcsoljátok be a legváratlanabb pillanatokban, és nézzétek a másikat, ahogyan próbál uralkodni magán. 

7. Nézzetek egymást szemébe!

Sokkal intimebb lesz az együttlét, ha nem sütitek le a szemeteket, hanem épp ellenkezőleg: egymás szemébe néztek. Biztosan feltüzel majd ez a hirtelen közelség.