Csak a fantázia szab határt annak, hogy mit csinál valaki a kifizetett idő alatt a kiválasztott babával Anglia első szexbaba bordélyában. Óvszert használni azonban higiéniai okokból ajánlott.

Nick Pritchard, a brit The Sun magazin újságírója úgy döntött, kipróbálja Anglia első szexbaba bordélyát, a tesztről pedig videót is készített. Nemrégiben írtunk egy másik, ugyancsak a szigetországban található hasonló "intézményről", azonban ott a szomszédok lázadása miatt csak pár napig tartott a nyitvatartás. Pedig az nem is volt igazi bordély, a babákat ott megvásárlásra kínálták. 

A The Sun cikke szerint a dél-londoni bordélyban két szexbaba szolgáltatásait lehet igénybe venni, a szőke Britney-ét és a barna Jenny-ét. A tesztet végző újságíró Jenny-t választotta, akinek mint mondta: meglepően nagy a súlya. Erre pedig akkor derült fény, amikor megpróbálta különböző testhelyeztekbe állítani. 

A szobába két kondomot és egy törölködőt is tettek, Nick figyelmét a madam hívta fel rájuk, aki testvérével együtt vezeti a boltot. Mint mondta: higiéniai okokból ajánlatos használni őket. A tarifa itt az idő függvénye. Fél óráért 50 fontot, azaz 26 ezer forintot kérnek, két órárt pedig 45 ezer 5 százat. Ezekért az összegekért pedig bármit tehet az ügyfél.