Gwyneth Montenegro, egykori luxusprosti úgy érzi, a nők a felelősek azért, hogy a férfiak kihasználják őket. Elmondta, hogyan tehetnek ez ellen a hölgyek. 

Az egykori luxusprosti, aki azzal vált híressé, hogy állítása szerint 10 ezer férfival feküdt le most azt állítja, a nők tehetnek a kihasználtságukról. Gwyneth Montenegro szerint a hölgyek a hibásak abban, hogy a férfiak csupán szexjátékszerként tekintenek rájuk, és el is mondta, hogy miért.

Gwyneth Montenegro luxusprosti szerint a nők hibája, hogy a férfiak szexjátékszernek tekintik őketForrás: Instagram/Gwyneth Montenegro

Tetszik vagy sem, mi nők tehetünk arról, hogy a férfiak szexjátékszernek tartanak minket, mert hagytuk nekik. Kikapcsoljuk az agyunkat, és nem hagyjuk el a komfortzónánkat" – mondta Gwyneth, aki szerint manapság a nők tündérmeséket hajszolnak, és nem tudatosan választanak párt. A férfiak így csupán eszközként tekintenek a hölgyekre. Szerinte a nők túl gyakran adják át az irányítást a férfiaknak, és sokszor csak a társadalmi nyomás miatt élnek párkapcsolatban. „Még mindig sokan bélyegzik meg az egyedülállókat" – árulta el a volt örömlány. A megoldás, hogy a nők az első jó néhány randin csak az „agyukkal" szeressenek és váljanak nehezebben elérhetővé, és ne bízzanak meg az első perctől a randipartnerükben. Úgy véli ugyanis, hogy 10-ből egy férfi karrierista, tízből kettő pedig csak szexre utazik, és ezért hamis szerelmi vallomásokra is képes. Tehát már a randi előtt 30% esély van arra, hogy egy átverővel van dolga a hölgynek. Azt javasolja a nőknek, hogy figyeljenek a férfi viselkedésére, és ne a szavaira, mondani ugyanis mindent lehet - írja a Daily Mail.