Talán nem is tudsz róla, de lehetnek a szexuális életetekben olyan apró jelek, amelyek arra utalhatnak, hogy a kapcsolatotok nem fog sokáig tartani. Nézzük, melyek lehetnek ezek!

1. Soha nem volt igazán jó vele a szex

Fel tudsz idézni egy őrületes éjszakát vele? Kellemes vele lenni, de valahogy elmarad az a szuper érzés, aminek ilyenkor kellene lennie? A szex nem minden, de ha nincs meg köztetek az ágyban is a kémia, akkor sajnos nem biztos, hogy hosszú távon működni fog a kapcsolatotok. Vanessa Marin szexológus elmondta, nagyon sok pár marad együtt a rossz szex ellenére is, ami szinte soha nem vezet jóra.

2. Partnered figyelembe sem veszi az igényeidet

A normális párkapcsolatban a párok megbeszélik egymással, mi az, amire igazán vágynak az ágyban, mi az, amitől tényleg jól érzik magukat. De ha a te párod figyelembe sem veszi az igényeidet, önző módon csak magára koncentrál, akkor hiába vagy belé szerelmes, hosszú távon nem fog működni a kapcsolatotok, mert elnyomva fogod magad érezni.

3. Másra vágytok az ágyban

Ha teljesen mások az igényeitek az ágyban, a partnered olyasmire szeretne rávenni, amit te egyáltalán nem szeretnél bevállalni, akkor előbb-utóbb csak csalódottság és elégedetlenség fogja jellemezni a szexuális életeteket, amely az egész kapcsolatotokra kihat és szakításhoz vezethet.

Rengeteg jel utalhat arra, hogy a kapcsolat szakításra van ítélveForrás: Thinkstock

4. Nem akar a szexről veled beszélgetni

Szokták mondani, hogy a szexet csinálni kell és nem beszélni róla, ugyanakkor vannak dolgok, amelyeket mindenképp át kell beszélnetek a pároddal. Ha nem árulod el neki, mi az, amire vágysz, akkor nem biztos, hogy magától kitalálja. Ha azt veszed észre, hogy nem is hajlandó beszélgetni a szexről, kínosnak érzi, akkor nem biztos, hogy jó úton haladtok,.

5. Már nem szexeltek

Már régóta együtt vagytok és kikopott életetekből a szex? Nem szabad, hogy ez megtörténjen, hiszen a szex szerves része a párkapcsolatoknak, csak ezáltal tartható fent a szenvedély. Ha ez nincs meg, akkor a partnerek előbb-utóbb máshol fogják keresni a kielégülést, amely hamar a kapcsolat végét jelentheti. - írja a HerWorld.