Romantikus mondatokat is tudnak idézni szexi brit akcentussal a férfi szexrobotok. A gyártók állítják, a nők végre nem csak egy egyszerű szexjátékot vásárolhatnak, hanem egy élethű társat.

Leáldozott a nők magányos óráinak, immár beindult a férfi szexrobotok gyártása. Ami a külsejüket illeti, szinte megszólalásig úgy néznek ki, mint az igazi férfiak. És ha ez még nem lenne elég, a gyártók állítják, hogy olyan extra dolgokra is képesek, amelyekre ne is gondolnánk. Amellett, hogy kiváló állóképességgel rendelkeznek, akkor támad erekciójuk, amikor csak a nők akarják, még beszélni is választékosan tudnak.

A Metro azt írja, bárkit képesek a lábukról levenni, ugyanis romantikus mondatokat mondanak szexi brit akcentussal, sőt verseket, dalszövegeket is tudnak idézni.

A gyártók azt mondják, tudják, hogy a magányos nők nem csak szexuálisan szeretnének kielégülni, hanem valódi társra vágynak, ezért céljuk, hogy minél magasabb szinte fejleszthessék a szexrobotokat. Végre nem csak egy egyszerű vibrátort kaphatnak a hölgyek, hanem egy valósághű testet, amely még társaságnak sem utolsó.