A tavasz nemcsak a szabadtéri programoknak kedvez, hanem annak is, hogy felfrissítsük a szexuális életünket. Ha jobb az idő, és a napfénytől is feltöltődtünk egy kis plusz energiával, bátran kísérletezzünk a hálószobában. Bár a következő tanácsaink nem csak a hálószobára vonatkoznak. 

Ne csak a tavaszi zöldségekkel és gyömölcsökkel kísérletezzünk, hanem ássuk elő a tél előtti vállalkozó szellemünket a hálószobában is! A fantázia eleresztése még senkinek sem ártott, néhány estrém esettől eltekintve. A Daily Star cikke nyomán összegyűjtöttünk néhány hasznos tanácsot a tavaszi zsongáshoz.

1. Pózok és helyszínek

Nem kell feltétlenül hatalmas újításokra gondolni, először elég csak néhány új pozícióval kísérletezni, amik esetleg télen, a takaró alatt nem lettek volna túl kényelmesek. De ne csak új pózokat, hanem a lakás különböző helyiségeit is érdemes felfedezni, már ez is nagyban fokozza a vágyat.

A lakás különböző pontjait is érdemes kipróbálniForrás: Shutterstock

2. Piknik nem csak szendvicsekkel

Kicsit kockázatosnak és akár elcsépeltnek is tűnhet, de érdemes kirpróbálni egy kis szabadtéri együttlétet például egy piknik alkalmával. Természetesen ilyenkor nem egy zsúfolt parkba érdemes menni, hanem egy sokkal félreesőbb, eldugott helyre. 

3. Egészséges életmódra fel!

A tavasz kiváló alkalom arra, hogy újra sportolásra adjuk a fejünket, és a télen felszaladt kilóktól megszabaduljunk. Több friss gyümölcs és zöldség közül válgathatunk, és ha kicsit dolgzunk a testünkön, szívesebben mutatjuk meg az ágyban is. 

4. Elő a szekrény alján heverő szexi ruhákkal

Télen inkább a kötött pulcsik és a pizsamák idejét éljük, azonban ha itt a jó idő, kapjuk elő a szexi fehérneműket, kis kombinékat, babydollokat, és bátran mutassuk meg a tesünket párunknak. A meleg bugyikat hagyjuk meg a következő télre!

5. Irány a miniszabi

Már Bridget Jones is odavolt  - ahogy ő mondta - a "fullextrás miniszabiért", ti se hagyjátok ki. Utazzatok el egy hétvégére, a jó idő és a napfény egyébként is növeli a szexuális vágyat, engedjetek az érzésnek, és próbáljatok ki új dolgokat egy szállodai szobában.