Túl hamar lesz orgazmusa a pasidnak? Te még szeretnéd folytatni a szexet, de ő már eljutott a csúcsra? Adunk 4 tippet, hogyan teheted hosszabbá az együttléteket!

Vezessétek be az előjátékot

Mielőtt egymásnak esnétek, fordítsatok egy kis időt az önkielégítésre. Mondd a pasidnak, hogy nézze végig, hogyan kényezteted magadat. Amellett, hogy nagyon fog neki tetszeni az ötlet, orgazmusa is sokkal később lesz, mivel az első részben legfeljebb csak gondolatban nyúl hozzád.

Próbáljátok ki a péniszgyűrűt

A péniszgyűrű nem csak élvezetet okoz neki, de csökkenti a véráramlást is a férfiasságában. Így az aktus tovább tart majd, mivel az orgazmus csak később jelentkezik.

Ezekkel a módszerekkel tovább tarthat a szeretkezésForrás: Shutterstock

Összenyomós technika

Szakemberek állítják, hogy egyfajta összenyomó technikával is lehet késleltetni az orgazmust. Amikor már a pasid majdnem a csúcson van, az ujjaiddal finoman, de határozottan nyomd össze a férfiassága felső részét, ez hatásos lesz.

Cseréljetek pozíciót

Ezt a módszert a legtöbb srác ismeri: ha már úgy érzik, közel a csúcspont, de még szeretnének tovább szeretkezni, akkor javasolják a partnerüknek, hogy váltsanak pozíciót. A tempó lassítása és a ritmus megváltoztatása az egyik leghatásosabb mód az orgazmus késleltetésére. Próbálkozhattok azzal is, hogy hagytok egy kis szünetet és addig elhalmozod csókokkal testének minden porcikáját. Ezáltal nem csak az együttlét idejét hosszabbítod, de sokkal intimebbé is teszed a közöttetek lévő kapcsolatot - írja a Women's Health.