Bella Laroue luxusprosti állítja, tudja, mi kell a férfiaknak. És ha ez nem lenne elég: nem titkolja, imádja munkáját, ami kiváló megélhetést és szabadságot nyújt számára 

Az ausztrál származású Bella Laroue-t az interneten lehet megrendelni óránkénti 140 ezer forintra tehető összegért. Nem titkolja, bőven van ügyfele - köztük milliomos üzletemberek, ügyvédek, orvosok - akár 2,5 milliót is kaszál egy hét alatt. 

"Mindig is izgattak a gazdag és előkelő emberek, bevallom, szerettem volna kicsit közelebbről megismerni a világukat" - idézi egy nyilatkozatát a Ripost. Hozzátette, szereti fekarolni a férfiakat, és ezt az egyik legjobb tulajdonságának tartja ehhez a munkához. 

"Imádom ezt az életstílust, ami a munkával jár: rengeteg utazás, drága ruhák, de a legfőképp a szabadságot imádom benne!" - mondta el. 

"Mielőtt bárkivel is találkozom, egy nagyon komoly szűrőn kell átmenniük, és ha nem tartják be szigorúan a szabályokat, akkor nincs üzlet" - szögezte le, ugyanis fontos a személyes biztonsága, főleg ha utazást is bevállal egy-egy alkalommal.

Bella az ügyfeleiről is beszélt:  "A házas férfiak leginkább akkor jönnek, amikor otthon már régóta nincs szex. Amelyik kapcsolatban hiányzik az intimitás, ott a férfiak félre fognak lépni" - vallja, de arról is beszél, hogy van, akinek nem a szex, inkább a romantika a fomntos, más pedig reprezentálni szeretne vele. 

"Apám a mai napig nem tud a munkámról, bár tervezem, hogy egyszer elmondom neki, nem tudom, hogyan is fogadná, hisz a lánya vagyok..." - vallotta be a 22 éves lány, aki nyilatkozataival szeretné eloszlatni azt a tévhitet, hogy szexmunkásnak csak rossz körülmények között élők, drogosok vagy kevésbé iskolázottak mehetnek.