Tokió Shibuya negyedét a helyiek és a turisták is előszeretettel látogatják. Hogy miért? Ott titokzatos luxusszobákban, mondhatni bizarr eszközökkel felszerelt szexkamrákban élhetik át a gyönyört. 

Ezek a szexhotelek biztosítanak például szado-mazó szexhez szükséges kellékeket, vibrációs ágyakat, szexbabákat és kondomautomatákat, de szexjátékszereket is árulnak, és vannak tematikus szobáik is, ahol a vendégek a pornófilmek helyszínein érezhetik magukat - írja a ripost

Rejtett kamerás felvétel a japán szexhotelről (18+) videó
Videót készített a japán éjszakai életről egy ismeretlen, és fel is töltötte az internetre. Sokat persze nem látunk, de annyit igen, hogy ami itt folyik, ahogy a lányok-nők ülnek az ablakban és integetnek, igazi húspiac. A kliensre váró hölgyek akkor sem jöttek zavarba, amikor kiderült, filmezik őket
Forrás: Todd Pendu

Előfordul azonban, hogy "sima" turisták vesznek ki szobát ezeken a helyeken, nos, őket nagy meglepetés éri. 

Ez zajlik a szexhotelek zárt ajtaja mögött: 18+ fotógaléria
Combfix, tűsarkú és dominaszerelés. Semmi mást nem kell viselni a kéjjel teli szobában, ahol a szexualitás nem ismer határokat. Képeket itt találsz.
A szexhotelek állítólag nemcsak abban segítenek, hogy a pici lakásokban élő japán fiataloknak legyen hol összejönniük, hanem abban is, hogy ezek az izgalmas szobák, a hotelek titokzatossága vonzza őket, így megjöhet az alacsonyabb libidójúak szexuális étvágya is.