Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy ahogyan a szexualitás, úgy a perverzitás is egyidős az emberiséggel. Nos, az ókoriak pedig kifejezetten élenjártak ebben és megdöbbentő dolgokat műveltek az ágyban. Szokásaik az ókori görög drámákban, vázákon, mozaikokon és festményeken maradtak fenn.

Még, hogy a műpénisz modern kori találmány? Biztosan nem, ugyanis a régészek rendszeresen találnak 25 ezer éves szexjátékokat az ásatásokon.

Azt is tudni, hogy a vérfertőzés sem állt távol tőlük, sőt. Egyiptomban például a királyi családok szűk körben, akár testvérrel is házasodtak, hogy megmaradjon a vérvonaluk.

5+1 bizarr és őrült szexuális szokás az ókorból (18+)
Az ókorban rengeteg olyan dolgot tettek az emberek, ami ma elképzelhetetlen volna. Vérfertőző kapcsolatokat létesítettek, állatokkal erőszakoltatták meg az embereket, és megvolt a maguk módszere a fogamzásgátlásra is, ugyanis a szülés felért egy halálos ítélettel. Íme, a legbizarrabb szexuális szokások az ókorból.

A zoofília az ókorban nem merült ki a dolog a fantázia szintjén: a római arénákban sokszor az volt műsoron, ahogy állatok erőszakolnak halálra nőket. Az állatokat be kellett tanítani a szörnyű tettre, a tömeg pedig lelkesen nézte a műsort.

Az sem titok, hogy Rómában virágzott a prostitúció, ráadásul az örömlányok teljesen nyíltan hirdették szolgáltatásaikat. A bordélyház falain pedig szextémájú freskók mutatták be, hogyan kell szexelni, és voltak olyan templomok is, ahol kifejezetten beavató orgiákat tartottak. 

Forrás: AFP

Forrás: Ripost