Jogi tanulmányok után kezdett webkamera modellként dolgozni a 23 éves Delice Russo, aki most megosztja legtutibb szextippjeit a nagyközönséggel.

A 23 éves Delice Russo jogi tanulmányok után kezdett webkamera lányként dolgozni az egyik legnagyobb ilyen oldalnál, a Stripchatnél. Az orosz származású lányt Delicious Angel néven ismerhetik rajongói, a Daily Starnak pedig most legtutibb szextippjeiről beszélt. 

Azt mondja, hogy nem szabad átugrani az előjátékot, hiszen nagyon fontos, hogy a pároddal megfelelően egymásra hangolódjatok. Ugyanilyen fontosnak tartja még a magabiztosságot is, hiszen ha ezt látja a férfi, akkor őrül meg igazán egy nőért.

Delice Russo szerint kiváló lehet, ha az előjátékot érzéki masszázzsal és különféle olajokkal dobjuk fel, vagy akár egy kis közvetlen érintés nélküli simogatás is feltüzelheti az érzékeket. Ugyanígy lehet játszani a bekötött szemekkel, hiszen a látás elvesztése felerősíti a többi érzékszervet. 

Azt mondja, hogy a bevállalósabbak nyugodtan kísérletezzenek szexjátékokkal, melyek között a lehetőségek száma szinte végtelen. De akár olyan szexjátékot is választhatnak, mint a klasszikus "Felelsz vagy mersz?".

Ugyanilyen jószívvel ajánlja a tantrikus jógát, de az orális szex fontosságát is hangsúlyozza mindkét fél örömére.