Kanadában él a 40 éves Jeremy, aki egy különös rendellenesség miatt lassabban fejlődött társainál, tovább még nem volt még szexuális kapcsolata sem. Egy interjúban őszintén beszélt történetéről, pedig még családjának sem merte elmondani, hogy soha sem ért még nőhöz.

Már többször cikkeztünk a magyar színésznőről, Bálint Emeséről, aki 28 évesen is szűz, jelenleg az igazit keresi, aki tökéletesen passzol azokhoz az arisztokratikus értékekekhez, amelyeket képvisel. Most azoban egy kanadai férfiról jelentek meg hírek, aki 40 évesen hasonló problémával küzd, ám különböző okokból.

Jeremy nagyon szeretné megtalálni a megfelelő nőtForrás: Thinkstock

Az idiopátiás hipopituitarizmus miatt Jeremy lassan fejlődött társainál, borotválkozni is csak a 30-as éveiben kezdett. Szexuális vágy is csak később ébredt benne, az ehhez szükséges hormonokat gyógyszerek útján kellett pótolni. Emiatt is történhetett, hogy kicsit bátortalan, ha a nőkkel való kapcsolatfelvételről beszélünk - írja a Vice

Úgy képzelte, olyannal éli majd át az első alkalmat, akihez szorosan kötődik érzelmileg is, ám mostanában már fontolóra vette, hogy fizessen a szexért. Attól is tart azonban, hogy mivel ilyen sokáig halasztotta a dolgot csalódást okoz majd partnerének. Családjának sem mert beszélni aggodalmairól, bár azt mondja: sejtik a dolgot.