Szeretnéd, hogy hosszabbak legyenek az együttlétek? Talán ez lehet a megoldás. Török tudósok ugyanis arra vonatkozóan végeztek kísérleteket, hogy a korai magömléssel küzdő férfiak milyen impulzusok hatására képesek hosszabban "kitartani". Lehet, hogy a megoldás egy kis csiklandozásban rejlik.

Elég egy kis csiklandozás ahhoz, hogy hosszabbak legyenek a szexuális együttlétek, török tudósok szerint ugyanis ez lehet a megoldás a korai magömlés problémájára. Az Yuksek Ihtisas kórházban 30 férfi bevonásával tesztelték a módszert, természetesen nem arról van szó, hogy egy harmadik fél aktus közben csiklandozta a férfi talpát, hanem kisebb áramütéssel érték el a kívánt hatást - írja a The Sun

Ezzel a módszerrel több nő juthat orgazmushozForrás: Shutterstock

Természetesen nem nagy áramütésre kell gondolni, tényleg csak csiklandozásnak érezték a férfiak, akik arról számoltak be, hogy tényleg hosszabban voltak képesek "kitartani" az együttlétek alkalmával. A kutatást végző orvosok szerint a lábon keresztül az impulzusok eljutnak a gerincbe azokhoz az idegekhez, amelyek a szex közben aktív izmokat kontrollálják. 

A kutatók beismerik ugyan, hogy a csoport, melyen a kísérletet végezték, igen kis számú, de előrelépésnek tartják a korai magömlés problémájának megoldásához.