A női nemi szerv nem egyforma, és egyik sem tökéletes. Egy intim gyantákat készítő kozmetikus öt csoportba sorolta a hölgyek intim fertályát, és leszögezte, egyáltalán nem az a leggyakoribb fajta, amiről eddig gondoltuk.

Barbie
Sokan azt hiszik, hogy a Barbie típusú nemi szerv a leggyakoribb, hogy valójában így néz ki egy női intim terület, de nem is állhatnának távolabb az igazságtól. Erre a típusra az a jellemző, hogy nagyajkak teljesen eltakarják a kisajkakat, zártan, feszesen. Valójában pedig ez a legritkább, de sokan ilyenre akarják műttetni a puncijukat, mert azt hiszik, ez a normális. Valójában pedig nincs is olyan, hogy normális.

Függöny
Igazából a női nemi szerv ezen típusa a leggyakoribb, és az a jellemző rá, hogy a kisajkak túlnyúlnak a nagyajkakon, személytől függően vagy csak egy kicsit, vagy nagyon. A „függöny" fajtájú nemi szerv előfordulhat az alábbi típusok valamilyen kombinációjával is.

Öt típusra osztották a női nemi szervetForrás: Dreamstime

Duzzadt
Erre a típusra is jellemző az, ami a "Barbi" fajtára, vagyis a nagyajkak elfedik a kisajkakat, viszont a különbség az, hogy kevésbé szorosak a szeméremajkak, és sokkal lógósabbak. Az emberek többsége azt hiszi, ennek köze lehet a nők korához vagy súlyához, de valójában nincs összefüggés.

Patkó
A „patkó" típusú nemi szerv neve pontosan jellemzi az intim terület alakját. Azaz a punci patkó formát ölt: a szeméremdomb környékén vastagabb, puffadtabb, míg a fenék felé közeledve egyre vékonyodik.

Tulipán
Találó elnevezése ennek a típusnak, mivel itt a nagyajkak között úgy tűnnek ki a kisajkak, mint az éppen kihajtásra készülő tulipán. Ebben az esetben a kisajkak csak kissé látszanak ki a nagyajkak közül, ezért is más ez, mint a "függöny" típus.

Van tökéletes nemi szerv? Egyre inkább hódít a vaginaplasztika

Hiába fordítunk nagy figyelmet nemi szerveink ápoltságára és kinézetére, ha szóba kerül, máris nem vagyunk annyira beszédesek, mintha a szemünket vagy a lábunkat dicsérik. Ez természetesen érthető... De van-e egyáltalán szép pénisz vagy vagina és ha igen, milyen az? Olvasd el erről a Life.hu cikkét!