Nagy-Britanniában fontos dologra akarják felhívni a figyelmet a híres emberek, ráadásul vetkőzéssel: a here-és prosztatarák szűrésének fontosságára akarják irányítani a figyelmet a híres férfiak, csakhogy ketten véletlenül sokkal többet mutattak meg magukból, mint tervezték.

Nagy-Britanniában tavaly indult jótékonysági műsorban idén igazán nagy hiba csúszott. Az angliai The Real Full Monty névre keresztelt show-t eredetileg azért hívták életre, hogy felhívják a figyelmet a here-és prosztatákra, ezzel együtt pedig a szűrés fontosságára. Azért, hogy az üzenet minél több emberhez eljusson, sztárok mutatnak be vetkőzős műsort, ám idén ketten is többet mutattak magukból a kelleténél.

Sokkal többet lehetett látni a jobb szélen táncolóból, mint akartaForrás: ITV

A közvetített műsorban nem lehetett volna ilyesmit mutatni, és nem is akartak, véletlenül azonban mégis sikerült az ITV közönsége előtt megvillantani John Hartson, egykori focista szerszámát, aki nem követte túlságosan pontosan a koreográfiát, így fordulhatott elő a villantás.

Dominic Littlewood sem így tervezteForrás: ITV

A másik férfiasságot pedig Dominic Littlewood szolgáltatta, aki tavaly táncolt, idén pedig támogatása jeléül meztelenül, férfiasságát egy kalappal eltakarva foglalt helyet a nézők soraiban. A hiba akkor történt, amikor megkérték, hogy álljon fel, és mutassa meg a fenekén látható tetoválást: rosszul fordult.