A mellbimbók azok, melyek izgatása pontosan ugyanolyan jól eshet a férfiaknak és a nőknek egyaránt: ebben közösek vagyunk. Ugyan a nőké egyes időszakban lehet érzékenyebb, összességében hasonló módszerekkel hasonló hatást érhetünk el mindkét nem esetében. Játékra fel!

Sajnálatosan kis szerep jut a mellbimbóknak a szexben, pedig egy igen érzékeny területről van szó, ráadásul ez szinte az egyetlen terület, aminek izgatására a nők és a férfiak egyformán reagálnak. Persze ahány ember, annyi mellbimbó, de vannak olyan trükkök, melyek mindenkinek jól eshetnek!

Stimuláld gélekkelSzinte minden szexboltban kaphatóak olyan szerek, amik alkalmasak a mellbimbók izgatására is. Egy kis mentolosság segít a végletekig kiélezni az idegvégződéseket!

Szívás és nyalásNem meglepő, de a finom szívás az egyik legintenzívebb élményt biztosítja, de ha ehhez még a nyelvvel való izgatás is társul, akkor igazán észveszejtő lesz az élmény.

HarapdálásHa a partnerünk bimbói nem túl érzékenyek, vagy szeretné kipróbálni valami durvábbat, akkor a mellbimbók harapdálása a megfelelő eszköz. Persze célszerű először csak finom érintésekkel kezdeni, majd fokozatosan erősíteni, így a partner mindketten tudni fogják, melyik fázis a leginkább kielégítő.

A mellbimbókat is bele kell vonni a játékbaForrás: finartamerica.comCsipeszTermészetesen számos játék érhető el a boltokban, melyek mind a mellbimbók izgatását szolgálják, ilyen a csipesz is, amit azért kezdőként nem árt rendkívül óvatosan kezelni, de kellő körültekintés mellett mindenképpen ajánlott kipróbálni azoknak, akik nyitottak az ilyesmire.

VibrátorokA vibráló segédeszközök nem csak az alsó fertály izgatására jók, de a mellbimbókra érdemes a legapróbbakat használni, de nem kell erre hagyni minden „munkát". ez is, mint minden eszköz csak akkor jó, ha nem megúszásból, hanem kíváncsiságból és játékosságból alkalmazzák.