A férfiak folyamatosan a méretük miatt aggodalmaskodnak, de bizony vannak, akik joggal. Ron például mikropénisszel él, neki meg kellett tanulnia, hogy másként nyűgözze le a nőket. Nem volt könnyű dolga, de főként a saját félelmei miatt. 

Természetesen a férfiaknál kardinális kérdés a méret, bár többségük teljesen feleslegesen aggodalmaskodik. A nők ugyanis kevésbé foglalkoznak ezzel a kérdéssel, habár a mikropénisszel élőknek azért nincs könnyű dolguk. Így Ronnak sincs. A férfi álnéven egy internetes oldalon vallott életéről, ő már az iskolában rájött arra, hogy nincs minden rendben a szerszámával. 

Mikroppénisszel nem egyszerű az életForrás: Thinkstock

A kortársainál ugyanis sokkal kisebb volt már akkor is a pénisze, és sajnos ez később sem változott. Még 18 évesen szűz volt, és ki tudja meddig maradt volna az, ha egy érettebb nő nem szedi fel őt egy buliban. Ront nagy meglepetés érte, mikor lekerült a nadrágja: kiderült, hogy a nőt egyáltalán nem zavarja az aprócska szerszáma, ellenben sok fogásra megtanította, amikkel örömet tud szerezni a hölgyeknek. Hiszen attól, hogy a pénisze nem méretes, még az ujjaival és a nyelvével el tudja juttatni őket a csúcsra. 

 Ez megváltoztatta Ron életét, a főiskolán már valósággal habzsolta a hölgyeket, akik soha nem panaszkodtak, hiszen sokkal jobban odafigyelt rájuk, mint az átlagos méretekkel rendelkező férfiak. Ettől azonban még nem jutott teljesen túl mikropéniszén, a ma már hatvanas férfi végül egy online tanácsadásokkal foglalkozó oldalon kért segítséget, hiszen sosem késő - írja a Ripost.