A tudósok azt állítják, hogy a nők szexuális életéről néhány dolgot ki lehet deríteni csupán a testük alapján. Az idomok sok mindenről árulkodnak.

A mellek
A kutatás szerint a nagy mellek 24 százalékkal érzéketlenebbek, mint a kicsik. Ez az előjátékhoz fontos információ, hiszen a dús keblű hölgyekkel egy kicsit többet kell foglalkozni. Az is kiderült, hogy azok a férfiak, akik nem akarnak gyereket, nem izgulnak a nagy mellekre: a nagy keblek ugyanis azt üzenik, hogy az adott hölgy termékenyebb.
Ezzel szemben a kisméretű cickók jóval érzékenyebbek, valamint az apróbb cicikkel rendelkező hölgyek testtartása is jobb, ami magabiztosságot sugall.

A testünk sokat elárul a szexuális életünkről!Forrás: Thinkstock

Széles csípő

Szexuálisan a legvonzóbb nők azok, akik széles csípővel rendelkeznek. Természetesen ez is a termékenységgel van összefüggésben!

Vékony lányok
Habár szexuálisan a szélesebb csípőjű lányok a vonzóbbak, a kutatások azt mutatják, hogy a vékonyabb lányokkal jobban teljesítenek az ágyban a férfiak, habár kevesebb endorfin termelődik közben, mint a teltebb lányokkal folytatott szexuális aktus alatt.

Gömbölyded nők
A kutatások szerint a teltebb nők sokkal nyitottabbak az ágyban, kísérletezőbbek, mint vékonyabb társaik.