A Szürke ötven árnyakata óta soha nem látott népszerűségnek örvend a BDSM, vagyis a kötözés-fegyelmezés, dominancia-alávetettség és szadizmus-mazochizmus. Az angol nők szexiskolában tanulják meg a fortélyokat. 

Virágkorát éli a szado-mazo, az alávetettség és a fegyelmezés köszönhetően a Szürke ötven árnyalatának. Sőt, annyira népszerű lett ez a szexuális viselkedésforma, hogy az angol nők már külön iskolában tanulják a BDSM csínját-bínját. Ráadásul sokszor már párban érkeznek, így egyszerre sajátíthatják el a fortélyokat.

A szado-mazót tanulják az angolokForrás: Thinkstock

Miért is olyan népszerű a szexiskola? Egyre több pár szeretné felpörgetni az intim életét, de egyedül kevesen mernek belefogni az új technikák elsajátításába, hiszen sok esetben nagyon rosszul is elsülhet egy-egy mozdulat, főleg a szado-mazo esetében. Ezért indított el egy osztályt az egyik angol szexbolt: szeretnék elérni, hogy minél többen frissítsék fel a szexuális éetüket újdonságokkal - írja a Daily Star

BDSM, kukkolás, prostitúció Roy Stuart fotóin (18+)

A párizsi fotós-rendező Roy Stuart elképesztő erotikus fantáziákat jelenít meg a képein, maga mögött hagyva a hagyományos morális elvárásokat és finomkodást. Nézd meg a galériát itt!