Nem lustálkodott a hosszú hétvége alatt Dóri és Krisztián, ehelyett a takarót gyűrték legújabb szerzeményükkel! A Swan Hug a klasszikus csiklókaros vibrátorok erényeit ötvözi egy eddig még sehol nem látott irányítási móddal. Izgalommal vártuk, hogyan működik az újítás a gyakorlatban.

A jóból sohasem elég – tartja a mondás, ennek jegyében fogtunk bele a kanadai illetőségű Swan Hug névre keresztelt csiklókaros vibrátorának tesztelésébe. Ez a kategória mind a neten fellelhető fórumok, mind a közvetlen környezetünk visszajelzései alapján továbbra is rendkívül népszerű a gyengébbik nem körében, így sokan választanak ilyen terméket első, vagy épp egyetlen játékszerüknek. A lelkesedés persze érthető, hiszen

ez a típus a legtöbb nő számára ideális választás, függetlenül attól, hogy használója a hüvelyi behatolást, vagy éppen ellenkezőleg, inkább a klitorisz izgatást preferálja.

Különösképpen így van ez, ha olyan minőségi termékről beszélünk, mint amilyen a Swan Hug: a kényeztető minden olyan alapvető tulajdonsággal rendelkezik, amely a kezdők számára ideálissá teszi, emellett van néhány olyan extra funkciója, amely a segédeszközök terén már rutinosabb hölgyeket is elégedettséggel tölti el. Hogy mire is gondolunk pontosan?

Először is, a Swan Hug szokatlanul visszafogott fizikai méretekkel rendelkezik, ami az átlagos, illetve a valamelyest szűkebb adottságokkal rendelkező hölgyek számára kiemelten fontos szempont lehet a komfortos használat érdekében. A segédeszköz hossza mindösszesen 17 centiméter, a csiklókartól számított (kvázi behelyezhető rész) pedig alig 10 centi, így fájdalmat biztosan nem okoz majd a használata, még extrém rövid vagy szűk hüvely mellett sem. A kiegészítő vastagságát szintén jól eltalálta a gyártó, hiszen az a legvaskosabb ponton sem több 3 centiméternél, ráadásul a csiklókar tövében ennél jóval vékonyabb, így bátran lehet a behatolási szöggel játszadozni, ami különösen fontos a mindennapos használat során.

Swan HugForrás: vagyaim.hu

Persze, mindez még kevés a boldogsághoz, ha a vibrátor motorja gyenge, vagy épp a felhasznált anyagok minősége miatt az eszköz nem képes átadni a rezgéseket megfelelő intenzitás mellett, de jelen esetben erről szó sincs, sőt: a Hug két darab, nagyteljesítményű PowerBullet technológiás vibramotorral rendelkezik, ezek ereje pedig nem csak a marketing anyag szerint elképesztő.

Kézben tartva a segédeszközt a rezgés már alig 1 perc után zsibbadást okoz maximális fokozaton, ami már sejteti, mire is képes a vibrátor a hüvelyben. Annak sem kell bánkódnia, aki a gyengébb impulzusokat kedveli, ugyanis a Swan újdonsága egészen finom rezgésre is beállítható, ráadásul a vibráció ilyenkor kellően intenzív marad, mindössze az amplitúdója csökken. Hatalmas extra, hogy a motorok egymástól függetlenül ki-be kapcsolhatók, sőt, adott funkcióban egymást váltva is működtethetők, a vibráció pedig mindkét ágon fokozatoktól mentesen állítható. Ehhez kapcsolódik a Hug egyik legnagyobb vívmánya is, de erről néhány sorral lejjebb Dóri számol majd be nektek.

Ahogyan az egy luxuskategóriás terméktől elvárható, a Hug minőségi csomagolásban érkezett hozzánk: a keménypapírból készült, mágnesesen záródó dobozka szolid mérete ellenére a segédeszközön felül egy, a töltéséhez használható USB-kábelt, illetve egy szatén zsákot is tartalmaz. Külön papírmaséba bújtatva találjuk meg a többnyelvű használati utasítást, amelyet ezúttal mindenképpen érdemes lesz kéznél tartani, ugyanis az újdonság vezérlése a számtalan rendelkezésre álló lehetőség miatt némileg összetettebb egy átlagos vibrátorénál, azonban az útmutató kellően alapos tájékoztatást nyújt e téren is. A teljes mértékben vízálló, kifejezetten minőségi kivitelezésű és anyaghasználatú játékszeren egyébként mindösszesen 2 fizikai gomb, és 2 érintésre érzékeny felület található, az üzemmódokról és a töltés folyamatáról pedig a burkolat alá bújtatott apró LED-ek nyújtanak tájékoztatást. Apropó, töltés: az újdonság természetesen beépített akkumulátorral
rendelkezik, amely 480 mAh-ás összkapacitását mintegy 3 óra töltést követően éri el, ezt követően pedig

a gyártó állítása szerint több mint három és fél óra aktív használatot biztosít szívünk hölgye számára. Nos, a szokásosnál is hosszabbra nyúló tesztidőszak alatt nem tudtuk lemeríteni a Swan termékét, így azt gondoljuk, hihetünk a dokumentációban foglalt adatoknak.

Forrás: Dóri és Krisztián

Arról, hogy milyen gyakorlati tapasztalatokkal gyarapodtunk a Swan „Hug" használata során, már Dóri mesél nektek.

„Először is engedjetek meg nekem egy halvány coming out-ot: szégyenszemre soha életemben nem hallottam még a Swan márkáról, pedig a dobozon feltűntetett díjak alapján illett volna. Szóval, szégyenszemre úgy álltam a teszthez, hogy sok újdonságot vagy túl nagy élményt nem vártam ettől a játéktól, mert papíron ugyan jól hangzott az egyedi irányítás, azon felül semmi extrát nem láttam benne. Mekkorát tévedtem! Amikor először kézbe vettem, kezdett izgalmassá válni a feladat, ugyanis a mérete szemre éppen jónak tűnt egy „tiszta" G-pont orgazmushoz, ami még ennyi segédeszközzel a szekrényünkben is ritkán látott vendég az ágyunkban! "Hugó" (ezt a becenevet kapta tőlem) formája ehhez tökéletesnek tűnt, mert szokatlanul rövid, viszont a fejrészénél kellően tömzsi ahhoz, hogy ha kell, egyből a lényegre tapinthasson!

Anyaghasználata egyébként első osztályú, a rózsaszín borítás egészen selymes tapintású szárazon is, egyszóval ideális játszótárs, ha éppen nem akad otthon elég síkosító, vagy épp egy készséges férj! 

Bár a használati útmutató előjátéknak nem éppen ideális olvasmány, sajnos muszáj átfutni, mert a vibri számtalan kunsztot ismer, ráadásképpen még tanítható is. Bizony, Hugó rendkívül jól nevelt nebuló, minden parancsunkat szó nélkül végrehajtja, és vissza is játssza, ha erre kérjük!

Ez a „Mimic Mode" névre keresztelt funkció, amivel tulajdonképpen mi magunk állíthatunk össze egy saját rezgőprogramot maximum 20 másodperces időtartamban, Hugó pedig addig ismétli nekünk, ameddig csak akarjuk, illetve amig ki nem kapcsoljuk, mert sajnos eltárolni nem tudja alkotásunkat.

Forrás: vagyaim.hu

Egy-egy ilyen program összedobása néhány pillanat, és a legjobb, hogy ehhez csak egyetlen dolgot kell tennünk: jól megmarkolni a kis drágát, és az ujjainkkal úgy szorítani a szára két oldalán, amennyire csak tudjuk (vagy akarjuk)! Erre ugyanis Hugó nem jajveszékeléssel, hanem egyre erősödő rezgéssel (és kis fénnyel az oldalán) reagál, ujjaink lazítására pedig ő is visszavesz a lendületéből. Ez legfőképp azért jó, mert így nem kell fix programokban gondolkodni, nem kell a rezgés erősségét gombok nyomkodásával, adott sorrendben végigzongorázni, elég egy apró mozdulat, és Hugó máris rákapcsol, a szorítás enyhítésére pedig el is csendesül. Izgalmasnak hangzik, ugye? Az is, és ne felejtsük el, hogy egy-egy ilyen „remekművet" rögzíthetünk is átmenetileg, így kezeinket szabaddá tehetjük egyéb célokra! Kis próbálkozás után sikerült is egy olyan mintát kreálnom, ami igazán az ízlésemre való volt, de a receptet most nem árulom el! Ha valaki inkább az állandó rezgő módot preferálja a különféle programok helyett, az sem fog csalódni, mert erre is van lehetőség, ráadásul ilyenkor megint csak jól jön a fokozatmentesség, hiszen így pontosan akkora erővel dobja majd be magát Hugó, amennyit kívánunk!

Miután alaposan kiműveltük magunkat Hugó fortélyaiból, jött az izgalmas rész, a próba. Amikor legújabb vibrinket végre a saját kedvemre hangoltam, és finoman magamba húztam, mindössze ennyi csúszott ki a számon: ÚR-IS-TEN! Ahogy Hugó célt ért bennem, legnagyobb meglepetésemre kis híján bepisiltem, annyira erősen kezdett munkába a G-pontom környékén. Erre egyáltalán nem számítottam, mert ilyen tökéletesen belém passzoló játékom még nem sok volt, de olyan még egy sem, ami ennyire erős is egyben! Ha hiszitek, ha nem, már a kedvenc rezgésem gyengébb szakaszánál is összerándultam, de amikor elérte a csúcspontot (jó hosszan, ahogy beállítottam), néhány másodperc után olyan forróság öntötte el az egész testem, hogy a szokásos kispárnám arcomba szorításán felül csak arra volt erőm, hogy a melleimbe markoljak.

Nekem az egész csak egy pillanatnak tűnt, de Krisztián szerint legalább másfél percig szuszogtam a karjaiban csukott szemmel, a párnát harapva, zihálva, minden porcikámon kivörösödve, mire végre sikerült átbillennem a csúcsponton, ami után még 1 perc múlva is csak sóhajtozni tudtam.

Forrás: Dóri és Krisztián

Hihetetlenül intenzív volt! Nálam elsőre nagyon ritkán jön össze tiszta G-pont orgazmus, most viszont így történt, és mivel amúgy is ki voltam már éhezve, néhány pillanat alatt elveszítettem a fejem, és már szakadt is a film! Az élményen csak egy dolog rontott, hogy az orgazmusom után zavaromban alig tudtam kikapcsolni Hugót, így ő szorgalmasan tette tovább a dolgát még akkor is, amikor már sokkal jobban esett volna, ha egy kicsit békén hagy! (Kérnék egy nagy piros STOP gombot minden vibrátorra!)

Később újra egymásnak estünk a Kis Rózsaszín Ördögömmel, sőt, az eltelt időszakban szinte minden nap próbára tettem így vagy úgy, és azt hiszem, az elégedettségemmel kapcsolatban az mindennél többet mond, hogy egy kis időre a Womanizert is sikerült kiszorítania a combjaim közül! A klasszikus programok közül is találtam magamnak néhány érdekességet (továbbra is imádom, ha felváltva rezeg a csiklókar és a hüvelyi rész), de a legjobban a „Mimic" módot szeretem, szinte mindig így használom Hugót, ha egyedül vagyok. Ha párosban játszunk vele, akkor általában Krisztiánra bízom az irányítást, aki piszok disznó módjára pontosan ismeri már a testem minden apró rezdülését, így pont akkor vesz vissza a szorításából (ezzel a rezgés erejéből is), amikor látja, hogy már nagyon közel nálam a vég! 

Az előzőek tükrében egyértelmű, hogy mindketten ajánljuk a Swan legújabb termékét, hiszen az mind a teljesítmény, mind a használhatóság terén új színt hozott a csiklóvibrátorok amúgy is vérbő mezőnyébe! Az ujjaink nyomásán alapuló „Squeeze Control" vezérlés jó ötlet, bár a Hug igazi ereje sokkal inkább ebben és a Mimic Mode kettősében rejlik; ezzel a kombinációval végre valóban olyan egyénre szabott rezgőmintát hozhatunk létre, amely a legnagyobb élményt okozza, a rendelkezésre álló lehetőségek száma pedig gyakorlatilag végtelen.

Az pedig külön dicséretes, hogy a Swan mérnökei a játékszer fizikai méreteinek meghatározásakor a pornófilmek sokat látott színésznői helyett az átlagos nők adottságait vették alapul, így a Hug a legtöbb hölgy számára optimális választást jelent, szűkebb testi adottságok mellett is.

A Swan Hug-ot a 10 éves Vágyaim.hu webáruház biztosította számunkra, amelyet ezúton is köszönünk!