Nem érdemes a filmekből eltanulni, hogyan kell egy nővel vagy éppen férfival bánni az ágyban, mert a megrendezett jeleneteknek nincs semmi közük a valósághoz. Íme, néhány példa, ami az életben teljesen másként van, mint a filmekben.

Szex előtt, közben és után is melltartóban vannak a nők

Nagyon kevés olyan film van, amelyben lekerül a nőkről a fehérnemű. Valahogy a melltartót egyszerűen nem szokták levenni szex közben, ami azért elég furcsa lenne a való életben.

Csodás takaró

Ha esetleg mégis lekerülne a fehérnemű, mindig ott terem az ágyon egy olyan csodás, vékony takaró, mellyel el lehet takarni az intim részeket, és amit akkor is fel lehet kapni, ha ki szeretnének kelni az ágyból. Pedig általában szinte senkinek nincs otthon ilyen takarója.

Mindig passzol a bugyi és a fehérneműNem túl valószínű, hogy egy nő folyton egymáshoz passzoló bugyit és fehérneműt öltsön, a filmekben viszont ez teljesen általános.

Minek is az előjáték?

Nem csoda, hogy hangsúlyozni kell az előjáték fontosságát, hiszen a filmekben szinte sosincs rá szükség. Csak úgy belevágnak a közepébe, és pillanatok alatt jön az orgazmus, ezzel pedig vége is. Pedig ez nagyon nem így működik...

Semmi nem sül el kínosan

A zuhanyzós szex sosem kínosForrás: Thinkstock

Érdekes, hogy a filmekben sosem bénáznak. A gumi – ha egyáltalán használnak ugye,mert jórészt az se kell – egyből felmegy, a zuhanyzós szex pedig olyan tökéletes, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Nem csúsznak el, nem küzdenek a helyhiánnyal, nem állítgatják a víz hőmérsékletét, és sehova nem verik be a könyöküket. Érdekes. És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy semmilyen kellemetlen hangot nem adnak ki szex közben. Ez meg hogy lehet?