Rengeteg tévhit kering a szexről, melyeket ideje lenne már elfelejteni. A férfiaknak érdemes megjegyeznie, hogy a méret nem a legfontosabb egy nő számára, a hölgyek pedig jobb, ha tudják, a fejfájás kitűnő ellenszere az orgazmus.

Nagy pénisz egyenlő a nagy élvezettelNem lehet elégszer elmondani, hogy nem szükségesek óriási méretek ahhoz, hogy a szex élvezetes legyen. Sokkal fontosabb a hosszú előjáték, és a csikló izgatása, ugyanis a nők nagy részének nincs is hüvelyi orgazmusa.

A férfiak sosem színlelnekKutatások igazolják, hogy bizony a férfiak is megjátsszák olykor az orgazmust. Elsősorban kimerültség, túlzott stressz, vagy túlzott alkoholfogyasztás miatt folyamodnak a színészkedéshez.

Számoljunk le a szex körüli tévhitekkelForrás: ShutterstockAz álomorgazmus a férfiak kiváltságaNem csak az erősebbik nem képes álmában eljutni a csúcsra, a nőknek is gyakran vannak élvezetes éjszakáik. A hölgyek 80%-a tapasztalt már ilyet.

A férfiak csak a szexre gondolnakA gondolatok egész nap cikáznak a fejünkben, ám az általános nézetektől eltérően a férfiak agyában sem csak a szex körül forog minden. Naponta átlagosan csupán 34 alkalommal gondolnak az intim együttlétre, 25 alkalommal pedig arra, mit egyenek.

A szex nem jó betegség alattPersze nem mindegy, hogy mennyire beteg az ember, de egy kis fejfájás ugye még nem ok a visszautasításra. Az együttlét ugyanis az immunrendszert is erősíti. Azok a párok, akik hetente legalább kétszer szexelnek, sokkal kevésbé hajlamosak a betegségekre.