Három olyan egyetemista vallott, akik azért, hogy fizethessék a tandíjat, pénzért szexelnek.

Claire

Claire történelmet és filozófiát tanul Londonban. Az első tanév után kezdett el dolgozni részmunkaidőben felszolgálóként, kávézóban, de hamar rájött, hogy ezek a munkák nem fizetnek túl jól. Ezután vágott bele abba, hogy szexszel keressen pénzt.

Nem igazán élvezem, de ami még jobban aggaszt, hogy egyszer letartóztatnak és akkor soha életemben nem titkolhatom el, hogy mit csináltam. Ugyanakkor végre nem szűkölködöm. Rengeteg olyan diákot ismerek, akik anyagi nehézségek miatt hagytak fel a tanulással. Én ezt nem szeretném."

Több egyetemista szexmunkával keresi meg a tandíjra való összegetForrás: Thinkstock

Harry

Egyfajta escort vagyok. Férfiak fizetnek nekem azért, hogy elkísérjem őket rendezvényekre vagy azért hogy szexeljek velük. Képtelen voltam fizetni a tandíjat korábban, aztán regisztráltam magam egy weboldalon. Olyan jó érzés végre, hogy van pénzem, és hogy a férfiak képesek nekem fizetni a szexért, egyfajta hatalmat is jelent számomra."

Abigail

Abigail a szexmunkának már több fajtáját is kipróbálta, volt prostituált, domina, de telefonszexelt is pénzért.

Így lehetővé vált, hogy gondtalanul tanulhassak és élhessek. Lediplomáztam, de ezt a munkát azóta sem adtam fel, hiszen a gyakornoki munkáért nem fizet senki. Családom sincs, akik esetleg anyagilag tudnának támogatni." – idézi a lányt a Vice.