Elsőre talán meglepően hangzik, de léteznek olyan módszerek, amelyek szex nélkül is okozhatnak orgazmust. Nézzük, melyek ezek!

Mély lélegzés

A tantrikus szexet az utóbbi időben viszonylag kevés pár gyakorolja. Pedig nem véletlen, hogy korábban rendkívül népszerű volt: a hozzá tartozó szellemi gyakorlat elképesztő orgazmushoz juttatja a feleket. Akik profi módon űzik ezt, azt mondják, nekik már az orgazmust okoz néha, ha mély lélegzeteket vesznek. Egy pár pedig valószínűleg még a rekordok közé is bekerült azzal, hogy az így elért orgazmusuk 18 óráig tartott.

Alvás

Egy szexológus a DailyStarnak elmondta, hogy a nők álmukban is eljuthatnak az orgazmusig. A szakember állítja, azok a nők, akiknek viszonylag rég volt szexuális kapcsolata, elég nagy eséllyel juthatnak el csúcspontra az éjszaka közepén. Főleg akkor fordulhat ez elő, ha a hölgyek a hasukon fekve alszanak.

Orgazmus szex nélkül? Nem lehetetlenForrás: Shutterstock

Suttogás

Néhány emberre úgy hatnak a lágy, elsuttogott szavak, hogy azok önmagukban is orgazmust okozhatnak. Sőt, többen is beszámoltak arról a nagyon extrémnek tűnő helyzetről, hogy csupán a partnerük hangjától sikerült elélvezniük.

Edzés

Vannak olyan gyakorlatok, amelyek kifejezetten arra szolgálnak, hogy erősítsék a vagina izmait. A sok gyakorlással nem csak a szex lesz élvezetesebb, hanem néha már csupán a gyakorlat eljuttatja a nőket a csúcsig.