Rendkívül élethű és gombnyomásra működésbe lép a világ első magától merevedő dildója. Az alkotó azt mondja: a termék forradalmasíthatja a szexjátékok piacát. G-ponti orgazmushoz és prosztataizgatáshoz egyaránt ajánlják.

A britek 80 százaléka szerint jobbá teszik a szexuális életüket az erotikus játékok, férfiak és nők is egyaránt állítják, hogy a vibrátorok boldogabbá teszik őket - írja a Daily Star.

Most egy online kiskereskedő, a Lovehoney piacra dobott egy meglepő újdonságot, a világ első magától merevedő bionikus péniszét. Különlegessége nemcsak abban rejlik, hogy élethűbb az eddigieknél, hanem abban is, hogy egy rendkívül erős tapadókorong van az alján, amivel stabil felülethez lehet rögzíteni. Rezgési funkcióval is felszerelték, sőt G-ponti és prosztata izgatáshoz egyaránt ajánlják. Pillanatok alatt kerül petyhüdtből merev állapotba egyetlen gombnyomás segítségével.

A termék megalkotója azt mondja, hogy ez forradalmasíthatja a szexuális játékok piacát, kétféle méretben kapható: 15 valamint 20 centiméteres változatban. Aki pedig szeretné a zuhany alá is magával viheti.