Nézzük, melyek azok a dolgok, amelyeket a legtöbb lány csinál szex előtt, közben és után! Olvasd el az öt pontot és valld be, hogy veled is gyakran előfordulnak ezek!

Szőrtelenítés

Mindjárt átjön hozzád a pasid? Akkor uzsgyi be a fürdőszobába és jöhet egy villámgyors szőrtelenítés! Nincs ebben semmi meglepő, egyik lány sem szeretné, ha párja igénytelennek tartaná, főleg a kapcsolat legelső szakaszában.

Kedvenc szexpóz

Szívesen kipróbálsz új pózokat, de a végén mégis inkább trükkösen átváltasz arra a pózra, amit leginkább szeretsz? Ne aggódj, ez nem csak veled fordul elő, hanem a legtöbb nőre jellemző.

Ölelés

Szex után a lányok többsége vágyik ölelésre. Ugyanakkor a túlzott ölelkezés ekkor már nem esik jól, és a legtöbben ezután már inkább az alvásra szavaznak.

Szokások, amelyek a legtöbb nőre jellemzőekForrás: Thinkstock

Pizza

Na, jó, az alvás mellett van más is, amire szex után vágynak a nők: egy pizzaszelet ilyenkor mindig jól esik! Bár többnyire ezt pasi-szokásnak tudják be, nem kell szégyenkezned amiatt, ha ilyenkor te sem tudsz ellenállni a finom falatnak.

Pisi

Szex után nem csak jó érzés elmenni pisilni, de egészséges is, hiszen így elpusztíthatod az esetleges kórokozókat is. Aztán jöhet az alvás - ajánlja a Cosmopolitan.