A szexben az a szép, hogy mindig lehet új és izgalmas dolgokat kitalálni, amik garantáltan felforrósítják a hangulatot. Ehhez azonban elengedhetetlen a nyitottság: íme, 3 új szexpóz, amit garantáltan imádnak a férfiak.

Az öltáncosNem kell túl nagy fantázia ahhoz, hogy elképzeljük, mit is takar ez a pozitúra. A pasi egy széken ül, míg a hölgy háttal ül az ölébe. Sok mindenre lehetőséget nyújt ez a pozitúra, még arra is, hogy az aktus előtt valóban táncoljanak egy kicsit a hölgyek, hiszen nem véletlenül ez a póz fantázianeve.

Ezeket a szexpózokat szeretik a férfiakForrás: Thinkstock

Lábakat az égbeAzt mondják, a misszionárius póznál nincs unalmasabb, de meg lehet úgy fűszerezni, hogy izgalmas legyen! A férfiak nagyon szeretik, ha a nő a hátán fekve az égbe emeli a lábait, „v" alakban, és a pasik vállára teszik. Mélyebb behatolást, ezzel nagyobb élvezetet nyújt ez a pozitúra.
Kutyapóz máskéntIgazán kedvelt a férfiak körében a kutyapóz, de ezen is lehet egy kicsit csavarni! Ehhez a hölgyeknek az ágy széléhez kell térdelniük, felső testükkel a matracra borulva. A férfiak a nők mögött helyezkednek el, és indulhat is a móka: nem fárasztó, mégis izgalmas póz!