A mocskos álmok és titkos vágyak nem részei a mindennapi beszélgetéseknek, de a szexuális terapeutáknál mindenki felfedi legizgatóbb fantáziáját. Így derült ki, hogy sokak álma azonos, ha a szexről van szó. A nők például gyakran elképzelik magukat egy másik nővel.

Hármas szexMindegy, hogy egyedülállóak vagy kapcsolatban élnek a nők, mindkét helyzetben gyakran megfordul a fejükben, hogy két emberrel osszák meg az ágyukat. Az újdonság izgalma mellett az érzéki túlfűtöttség miatt is izgatja az embereket a hármas szex gondolata.

Dominancia és alávetettségBizony a nők is nagyon szívesen kipróbálják a dominancia és alávetettség játékát, ugyan míg a férfiak általában uralkodni szeretnek, a nők többnyire a behódoló szerepet érzik sajátjuknak. Utóbbi pedig azért annyira izgató, mert a behódolt biztos lehet abban, hogy minden figyelem rá összpontosul, és az irányítás átadása is felszabadító lehet.

Szex egy másik nővel: ez az egyik leggyakoribb szexfantáziaForrás: ThinkstockSzex egy másik nővelSzinte nincs is olyan nő, akinek a fejében ne fordult volna meg, hogy egy másik nővel is kipróbálja az ágyban. Azonos neművel szexelni egyszerre idegen és ismerős érzés, hiszen maga a test nem teljesen ismeretlen, ugyanakkor az együttlét az újdonság erejével hat.

Nézni, ahogy a partnerük egy másik emberrel szexelMíg a monogám kapcsolatoknak éppen az a lényege, hogy nem folytat intim kapcsolatot mással az ember, mégis nagyon gyakran megjelenik a szexuális fantáziák között az, hogy figyeljük, ahogy a párunk valaki mással szexel. Ez egyszerre okoz fájdalmat és szexuális izgalmat is.