A méreteik után a férfiak a korai magömlés miatt stresszelnek a legtöbbet, érthető okokból. Íme, két technika, amivel késleltethetik az élvezetet.

A korai ejakuláció tönkreteheti az élvezet pillanatát, hiszen általában a nők számára tovább tart eljutni a csúcsra, de esélyük sincs behatolás közben, ha a férfi hamar elélvez. Persze másként is lehet kárpótolni a hölgyeket, ha bekövetkezne az idő előtti megömlés, biztosan nem fognak panaszkodni, de ha a férfiak is szeretnék kicsit tovább élvezni magát az aktust, akkor, íme két technika, ami segíthet.

Így előzd meg a korai magömléstForrás: Thinkstock


A start-stop módszer
Ez messze a legegyszerűbb technika és sok férfi szerint rendkívül hatásos. Ennek tulajdonképpen csak annyi a lényege, hogy amikor már közel jár a csúcshoz a férfi, akkor tart egy kis szünetet. Körülbelül 30.60 másodpercre kell abbahagyni, eközben pedig lehet foglalkozni a hölggyel. Ezután lehet újrakezdeni az aktust, ezt körülbelül négyszer vagy ötször kell megismételni.

Összenyomás
Szintén hatásos módszernek tartják az úgynevezett összenyomós technikát, ami elsőre nem hangzik túl bizalomgerjesztőnek, de egy próbát mindenképpen megér. Ha már közel a csúcs, akkor kell összenyomni a péniszt azon a területen, ahol a pénisztörzs csatlakozik a makkhoz. Ezt addig kell kitartani, amíg az érzés el nem múlik. 30 másodperc múlva folytatható az aktus. Ezzel a módszerrel megtanulható a korai ejakuláció késleltetése.