Jane és férje nyitott házasságban élnek azóta, hogy a férfi impotens lett. Mint mondják, ez a döntés megmentette a kapcsolatukat.

A 29 éves Jane azután döntött úgy, hogy hűtlen lesz, hogy férjénél impotenciát diagnosztizáltak az orvosok. A nő ekkor beregisztrált egy házasoknak szóló randioldalra. Mindezt azonban nem titokban tette, először őszintén beszélt a férjével a témáról.

8 éve volt a párom, de 4 éve már semmilyen intimitás nem volt közöttünk. Egy éve őszintén elbeszélgettem erről a férjemmel, aki megadta az engedélyt arra, hogy lefeküdjek másokkal. Nem szándékozom őt elhagyni, és hasonló gondolkodású, hasonló helyzetben lévő embereket keresek a randizós oldalon" – meséli Jane a DailyStarnak.

A nő engedélyt kapott a férjétől, hogy lefeküdjön másokkalForrás: Shutterstock

A nőt többen is megkeresték az oldalon, de eddig mindössze kettőjükkel találkozott személyesen is.

Azokat elkerülöm, akik csak egy afférra vágynak. Viszont vannak többen is, akik hasonló cipőben járnak, mint én, nem akarják, hogy a házasságuk tönkremenjen, és csak a szex hiányzik a kapcsolatukból."

Jane azt is elárulta, hogy a szexuális kapcsolat egy másik emberrel nagyon izgalmas volt és újra felfedezte a testét. Persze akadtak negatív tapasztalatai is, úgy véli, ez megmentette a házasságukat.