Leánybúcsúk, esküvők közeledtével gyakorta elhangzik a mondat: „Na jó, de mit vigyünk ajándékba?" A Mi válaszunk a kérdésre egyértelmű: luxustermékekből álló vibrátorszettet!

Sokunk életének egyik meghatározó pillanata a házasságkötés, amelyet jobb esetben barátaink, családunk körében tölthetünk el. Amennyiben vendégként is méltóképp osztozni szeretnénk a pillanat varázsában, a legjobb, ha az unásig ismert boríték mellé valami személyeset is adunk az ifjú párnak, olyasvalamit, amely garantáltan emlékezetes marad! Nos, mi keresve sem tudunk jobb választást erre a célra egy luxus kategóriás, minden elemében minőségi vibrátorkészletnél.

A Womanizer, a Smile és a Just Glide együttműködésének köszönhetően piacra lépő „Delight Box Special Edition” megjelenése olyannyira diszkrét és elegáns, hogy megkockáztatjuk, a násznép közül csak nagyon kevesek mondanák meg, mit is rejt valójában a csomag. Aki pedig igen, az vagy szóljon azonnal, vagy még inkább: hallgasson örökké! A hófehér színű, mágnesekkel záródó kartondoboz kibontása önmagában élmény, jól látható, hogy ezúttal nem a maximális költséghatékonyság vezette a tervezők kezét a csomagolás megalkotásakor. Felnyitva a dobozt elénk tárul a két darab – szintén hófehér – segédeszköz, amelyeknél kívánni sem tudnánk jobbat a kezdő párok számára.

A Delight Box Special Edition tartalmaForrás: Dóri és Krisztián

A kiválóan összeválogatott szett egyik tagja a Womanizer Starlet csiklóvibrátor, amely a vállalat szabadalmaztatott léghullámos technológiáját kínálja az Újasszonynak, mégpedig minden eddiginél kompaktabb méretben! Dóri ódákat zeng minden egyes Womanizerről – ahogyan azt ebben a sorozatban is megtette már számtalan alkalommal - , azonban nem szabad elfeledkeznünk a szintén a szett részét képező Smile Wand masszírozó fejes vibrátorról sem, amely az előjátékok során nyújthat feledhetetlen élményt, ráadásul mindkét fél számára… Szintén az összeállítás részét képezi két darab, minőségi (intim) kozmetikai termék:

a Just Glide síkosító krém véleményünk szerint árkategóriájának legjobbja, a mi éjjeli szekrényünkben is bérelt helye van, a fertőtlenítő oldat pedig vitán felül jó szolgálatot tesz a mindennapos használatban.

Just Glide fertőtlenítő oldat és síkosító krémForrás: Dóri és Krisztián

Mindkét termék teljes mértékben illatanyag és színezőanyag mentes, bátran használható bármilyen játékszerhez, nem tesz kárt bennük (vagy éppen bennünk). Hiányérzetünk maximum egyetlen dolog miatt lehet, mégpedig, hogy a szetthez nem jár a játékszerek tárolásra szolgáló szövetzsák, azonban figyelembe véve a parádésra sikerült ár/érték arányt, ez már csak amolyan kötelező kukacoskodás részünkről.

A Womanizer Starlet megjelenésekor nem volt alkalmunk kipróbálni, hogyan teljesít a játékszer a gyakorlatban, azonban a leírása alapján úgy sejtettük, hogy nagyjából a Pro40 kistestvére lehet, azaz a belépőszintre pozícionálta a gyártó. Habár a Starletet nem ékesíti Swarovski kristály, mint a Prót, és nincs olyan exkluzív megjelenése sem, mint a szintén elképesztően kicsi Womanizer 2Go-nak, mindenképp helye van a piacon, már csak azért is, mert hatékonyságban nem marad el azoktól, sőt! A Starlet ugyanazzal a szívófejjel rendelkezik, amellyel a nagyobb testvérek is, ez pedig a használat szempontjából a legtöbb hölgy számára vélhetően többet jelent majd, mint a 2Go-nál látott extravagáns formavilág.

Kézbe véve a parányi izgatót, nem kellett csalódnunk: a termék megjelenése abszolút megnyerő, letisztult és fiatalos, az anyagminőség tekintetében pedig ha nem is kirívóan jó, de hozza az elvárhatót.

Womanizer StarletForrás: Dóri és Krisztián

Ráadásul a drágább testvérek többségével szemben a Starlet rendelkezik egy olyan extrával, amelynek bizonyára sokan örülnek majd: a játékszer akkumulátora teljesen szabványos kivitelű MicroUSB csatlakozóról tölthető fel, azaz a legtöbb telefontöltővel kompatibilis, ennek pedig számtalan előnye van még az otthon kényelmében használva is, utazáskor pedig egyenesen felbecsülhetetlen. Az akku töltöttségéről egyébként a bekapcsológomb körvonalába rejtett LED tájékoztatja a szemlélődőt, azonban a teljes töltöttség elérését itt a megszokottakkal szemben nem zöld, hanem villogóról állandó vörösre váltó fény jelzi. A kisméretű áramforrással kapcsolatban voltak ugyan fenntartásaink, de a próbák során pozitívan csalódtunk, a Starlet ugyanis képes 30-35 percen át folyamatosan üzemelni, mégpedig úgy, hogy erőben nem marad el érdemben a Pro40-től, ami a méret tükrében igazán szép teljesítmény.

A vízállóság tekintetében kisebb visszalépéssel szembesülhettünk, az eddigi Womanizer termékekkel szemben ugyanis a Starlet csak korlátozott mértékben vízálló, egészen pontosan csak fröccsenő víztől védett, így elméletben a víz felszíne alá nem meríthető. Hogy ez a gyakorlatban is így van-e, nem tudni, azonban az alapos tisztítással egészen biztosan nem teszünk majd benne kárt, mi ugyanis jó néhányszor átmostuk folyóvíz alatt, és semmi baja nem esett. A használat további tapasztalatairól természetesen Dóri számol majd be nektek néhány sorral lejjebb, de előtte vegyük közelebbről szemügyre a készlet másik elemét!

A parányi izgató megjelenése abszolút megnyerő, letisztult és fiatalosForrás: Dóri és Krisztián

A Smile Wand formavilága – ha máshonnan nem - a felnőttfilmekből bizonyára sokaknak ismerős lesz majd, tesztünk (egyik) főszereplője azonban jócskán túlmutat a klasszikus masszírozófejes vibrátorokon. Amellett, hogy vezeték nélküli kivitelű, szárának a fejjel ellentétes része szintén tartalmaz egy bivalyerős rezgőmotort, amely segítségével akár egyszerű rúdvibrátorként is munkára fogható! Az játékszer minőségét tekintve elsőrangú, a burkolata selymes és könnyen tisztítható, az illesztések pontosak, a krómbetét pedig kellőképp elegánssá teszi a fröccsenő víz ellen védett kivitelű eszközt. Jó hír, hogy a Wand akkumulátoros léte ellenére is meglepően erős, így már a leggyengébb fokozaton is megdöbbentően lelkesen teszi a dolgát, ezért azok számára is ideális választás lehet, akik a nagyobb, hálózati áramról működő változatokkal szemben ellenérzést táplálnak, vagy épp ellenkezőleg, eddig nem találtak olyan akkus varázspálcát, amit kellően erősnek éreztek a 220 Voltos változatokhoz képest. Ha már szóba jött az akkumulátor: a telep feltöltése nagyjából másfél órát vesz igénybe a mellékelt tűs csatlakozó segítségével, a használat időtartama pedig akár 1 óra is lehet, persze ez erősen függ az alkalmazott fokozattól. Utóbbiból egyébként 10 darab áll rendelkezésünkre mindkét motornál, amelyek között a normál rezgés mellett különféle programokat is találtunk. A motorok természetesen külön-külön kapcsolhatók, mégpedig a hátoldalon helyet kapó, sötétben is könnyen kitapintható gombok segítségével. A gombsor alatt egyébként lapul két darab, egészen erős fényű LED is, amelyek töltés során pulzálnak, használat közben pedig világítanak, vagy épp villognak, összhangban az éppen használt funkció rezgéseivel.

Smile WandForrás: Dóri és Krisztián

„Amikor kézhez kaptuk a Delight Boxot, bevallom, rögtön beleszerettem, mert az első dolog, amit megláttam rajta, az a Womanizer logója volt! Tudom, tudom, nem szabadna elfogultnak lennem, de ha létezik kedvenc gyártóm, akkor az a Womanizer. Szívem szerint azonnal a Starletet dobtam volna mély vízbe, de Krisztián unszolására a Smile varázsbotjával kezdtem meg az ismerkedést. Őszinte leszek, először tartottam tőle, mert régebben volt már egy hasonló vibrátorom, és azt nem igazán szerettem, bár tény, hogy a régi közel sem volt ennyire cuki. Bár a bekapcsolás előtt picit még szorongtam a rossz emlékek miatt, amit Krisztián a Starlet azonnali elzárásának ötletével oldott fel! Így hát nem volt más hátra, mint előre, kiválasztottam egy közepes erősségű rezgő fokozatot, vettem egy nagy levegőt, becsuktam a szemem…

Nos, az eredmény nem maradt el, de nem egészen az történt, amire elsőre gondoltunk.

Bár az elmúlt évek alatt már többször rájöttem, hogy az én csiklóm sokkal érzékenyebb, mint másoké lehet, de arra azért nem számítottam, hogy még ez a kis inger is így hat rám! Rettentő csikis érzés volt elsőre, nem is tudom, mikor volt velem így utoljára, de az első kísérletünk nevetésbe fulladt, egy másodpercet sem tudtam magamon tartani, annyira érzékennyé vált mindenem odalent egy pillanat alatt! A második érintésére kellemes érzés kezdett átjárni, bár még mindig erősnek éreztem, így végül váltottam egy másik programra a sok közül. Szerencsére itt is megtaláltam a személyes kedvencem, az erősödő-gyengülő típust, és ez már sokkal jobban működött rajtam. Ahogy szépen lassan erősödött, majd gyengült a hullám, észrevettem valamit. Vanda feje mindenhova elér, és így nem csak a csiklómat tudom izgatni vele, hanem vele együtt a hüvely bejáratát is, és ez így nagyon is a kedvemre való volt!

A játékszer minőségét tekintve elsőrangú, a burkolata selymes és könnyen tisztíthatóForrás: Dóri és Krisztián

Kezdtem érezni magamon az orgazmushoz vezető jeleket, de sokkal lassabban, mint ahogy azt a szeretkezéseink alatt szoktam, viszont volt ebben valami izgató, mert így sokkal több idő maradt a testemre figyelni, mint általában. Hihetetlenül lassan épült fel bennem az érzés, de valami azt súgta, a végkifejlet mindenért kárpótol majd!

Egészen jól sikerült eljátszadoznunk így, de nem engedtem az orgazmus csábításának, azt a Starletre hagytam! És milyen jól tettem, a Womanizerben nem tudok csalódni, illetve… hát, egy dolog miatt nem volt felhőtlen az örömöm, ez pedig a szívófej mérete. Nem tudom, csak a mi dobozunkban volt-e a Starleten nagyméretű fej, vagy minden Delight Boxba ilyen kerül? Kipróbáltam mind a 6 fokozaton (egyébként még a legerősebben sem hangos!), kellemes volt, fel is húzott robbanásig, de elmenni egyszerűen nem tudtam vele! Nem értettük, mi történik, mert eddig minden Womanizer kivégzett maximum másfél perc alatt. Végül Krisztián döbbent rá, hogy a Starleten nem a szokásos (szűkebb) méretű a szilikon rész, hanem a nagyobb verzió, amit pluszként szoktak csomagolni! Kisebb fejet nem találtunk a dobozban, így kezdtem csalódottá válni, de szerencsére támadt egy ötletünk! Megnéztük, hogy a Pro40 szűkebb feje rámegy-e a Starletre, és teljes siker, egy az egyben passzolt rá! Így végre azt kaptam, amit eddig minden Womanizeremtől, egy olyan különlegesen erős orgazmust, amit semmi mással nem tudok átélni! Sőt, ha lehet, még erősebbet. Időközben még egy plusz apróságra is rájöttem, amiben a Starlet jobb, mint a negytesók: olyan pici és könnyű, hogy simán meg tudom szorítani a combjaimmal, így mindkét kezemet szabadon használhatom…

A Starlet pici és könnyű de hatékonyságban nem marad el a "nagyobb testvéreitől"Forrás: Dóri és Krisztián

Összegezve tapasztalatainkat, úgy gondoljuk, hogy a Womanizer Delight Box példátlanul jó ajánlat. A Smile Wand masszírozó fejes vibrátorként bőven megállja a helyét, a szárába rejtett vibrátor funkció pedig csak hab a tortán, és simán kivált egy külön eszközt is. A Womanizer Starlet pontosan olyan jó, mint bármelyik testvére, igaz, a hozzáadott szívóharang mellé érdemes lehet mindjárt egy szűkebb pótdarabot is vásárolni, hogy biztosan minden a helyére kerüljön a nászéjszakán! Van azonban még egy tényező, ami miatt a Delight Box kihagyhatatlan ajánlat, ez pedig a vételár; alapesetben a szettben szereplő eszközök és kellékek összértéke eléri az 50 ezer forintot, csomagként azonban mindez jóval olcsóbban, nem egészen 37 ezer forintért a miénk lehet.

A „Delight Box Special Edition” készletet a Vágyaim.hu webáruháztól kaptuk tesztelésre, amit ezúton is köszönünk!